Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 18 Iunie 2019 - 17400 vizitatori azi
Showroomul CAAB Office&Home Design.

Inaugurarea acestui showroom deosebit de amenajari interioare si exterioare, CAAB Office&Home Design, va avea loc pe 7 septembrie 2018, de la ora 19.00, pe Calea Turzii nr. 287, Cluj-Napoca.  Showroomul CAAB Office&Home Design este un spatiu extrem de generos, proiectat si realizat de Maier Studio, biroul arhitectului Daniela Maier, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania- Filiala Transilvania, pe un teren cu o panorama exceptionala, la iesirea din Cluj-Napoca, pe Feleac. Produsele- piatra, mobilier, parchet, tamplarie, usi de interior vor acoperi o plaja economica si calitativa foarte larga, de la produse uzuale, cunoscute peste tot in lume, pana la produse de lux, precum cele semnate Kamen, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

La showroomul CAAB Office&Home Design, unic reprezentant in Romania al celor mai renumite branduri din lume dedicate amenajarilor interioare si exterioare, totul este accesibil: de la spatiul expozitional, pana la varietatea de produse, de la clasicele granit, marmura sau calcar, la luxul oferit de editii limitate si modele personalizate de lastre din pietre semipretioase- agate, quartz, sau onix. Toate pot fi prelucrate la fata locului- de la simple taieri, la decupaje cu laser si waterjet. De asemenea, specialistii CAAB stau la dipozitia clientilor atat cu sfaturi si consultanta pentru selectia materialelor, cat si cu echipe pentru montaj si asistenta tehnica post montaj. In plus, showroomul are prevazute si doua incaperi special amenajate si dotate  pentru clienti, care pot veni insotiti de arhitectii si/sau designerii lor, sa vada materialele, sa faca planuri, sa isi stabileasca intalniri, sa aiba practic un birou "operational" temporar in incinta CAAB.

 

 

 

0 comentarii1680 vizualizări31 august 2018
rss 2.0
rss 2.0