Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 18 Iunie 2019 - 16764 vizitatori azi
Un produs fanion al industriei romanesti!

Mobila Romaneasca are o imagine foarte buna pe piata internationala. Noi, romanii, am putea face din Mobila Romaneasca pe plan international exact ceea ce au facut nemtii din masina Mercedes. Mobila noastra are toate meritele sa ajunga un brand international cunoscut din Australia pana la Londra. Pentru ca acest lucru sa devina realitate avem nevoie ca factorii de decizie sa se trezeasca din somn, sa constientizeze si sa se implice in sustinerea industriei romanesti de prelucrare a lemnului. Primii pasi importanti ar fi reinfintarea scolilor profesionale, interzicerea exportului de lemn masiv (sunt multe tari care practica aceasta metoda cu succes si folos pentru tara lor), stoparea taierii padurilor in mod abuziv "pe semnatura la comanda"…

Romanii trebuie sa stie ca, in momentul de fata, lemnul exportat in strainatate se reintoarce in Romania in mare parte sub forma de produs finit: mobila, lambriuri, lemn pt constructii/cherestea, jucarii etc. pt care romanii platesc preturi foarte mari, inclusiv cheltuieli de transport "dus si retur". Se exporta lemn pentru constructii care a fost pregatit, ambalat/impachetat in Romania cu forta de munca autohtona, acest lemn ajunge in strainatate unde este "etichetat" si trimis rapid inapoi in Romania, unde este vandut ca marfa de import la SUPRAPRET, prin urmare romanii platesc transportul si adaosul comercial (nejustificat) care imbogatesc multe companii straine pe spatele nostru, aceasta treaba nu este "import-export", aceasta are un alt nume: smecherie, hotie la drumul mare… Realizati in ce hal a ajuns Romania din cauza factorilor de decizie care danseaza dupa cum canta interesele straine? Asta inseamna sa-ti furi singur caciula sau sa te lasi furat pe fata. 

In cadrul Salonului International de Mobila - BIFE SIM, 12 - 16 septembrie 2018, Compania SIMEX lanseaza in premiera in Romania brandul de mobila romanesc "MOOD".  Brandul MOOD, devenit deja brand international romanesc de succes, se prezinta in Romania la scurt timp dupa lansarea sa la Expozitiile Internationale de la Koln si Budapesta, unde a fost un succes international care s-a reflectat in colaborari pe o raza lunga, din UE pana in India. MOOD by SIMEX este conceput sub semnatura cunoscutului designer roman Constantin Alupoaei de la studioul IZZI DESIGN BOX din Bucuresti.

In ultimii cinci ani au avut loc multe schimbari… Lumea in care traim a devenit mai diversificata, cu o usoara tendinta spre modern, cu o cerinta de mobilier de calitate. SIMEX a evoluat astfel incat sa satisfaca aceste nevoi, iar noua identitate reflecta aceasta evolutie. Aceasta evolutie pune in evidenta faptul ca suntem o companie moderna, cu incredere in viitor. Noul brand MOOD intra pe piata cu un portofoliu format din trei familii: Linea, Forma si Edge.

MOOD by SIMEX reprezinta o colectie moderna de mobilier din lemn masiv, din stejar de calitate inalta, conceput pentru pietele din Europa, Asia, Australia. MOOD, ca gama de linie, este un produs modern cu influente scandinave si este executat din lemn masiv, cu precizie, cu linii, forme, design si culori bine definite. Este un program contemporan in imagine, dar foarte modern in detaliu. SIMEX nu isi propune doar comercializarea produselor pe care le fabrica, ci doreste sa se asigure ca acestea corespund spatiilor in care urmeaza a fi asezate, fiind valorificate la maximum atat designul, cat si finisajele. MOOD by SIMEX - precizie inalta de constructie, alinierea perfecta si desenul minimalist al frezarii definesc produsele din aceasta colectie. Racordarile semirotunde si inclinarile studiate de frezare dau detaliile colectiei MOOD by SIMEX: Simplu si totusi complicat. Desenul ales al materialului, lemnul masiv de stejar, detaliile constructive pun in relief desenul de lemn. Frumusetea materialului se dezvaluie chiar prin aceste inerventii. Prin detaliu aratam frumusetea naturalului.

La Köln, Germania, SIMEX, directorul comercial Lavrincic Gabriel primind vizita partenerilor din India…

SIMEX, cu sediul central in "orasul mobilei" - Simleu Silvaniei, care a devenit un loc insemnat pe harta nationala si internationala a industriei de mobila, este constituit din patru fabrici de mobila cu actionariat suta la suta romanesc, care functioneaza fara intrerupere din 1947, ateliere proprii de creatie cu designeri specializati, utilaje performante si cei mai buni profesionisti in arta prelucrarii lemnului. Detine o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina. Traditia unica a mestesugului de mobila romaneasca se transmite din generatie in generatie de peste un secol, rezistand cu succes "valului globalizarii" care are scopul precis de a transforma Romania dintr-o tara producatoare de top intr-o piata de desfacere pentru alte tari.

 

Cu stima,

Gabriel Antoniu Lavrincic 

Director comercial 

 

 

 

SC SIMEX SA , Str. Cehei, Nr. 100 

Loc. Simleu Silvaniei - 455300 

Jud. Salaj - ROMANIA 

E-mail: gabriel.lavrincic@simex.ro 

Telefon mobil: +40 727 259 060 

Website: http://simex.ro/

 

 

0 comentarii1743 vizualizări03 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0