Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 24 Aprilie 2019 - 4078 vizitatori azi
INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN.

Peste 300 de persoane au participat, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou si modern showroom de design interior si exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant in Romania al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. "Calitate" si "profesionalism" au fost atributele cel mai utilizate, de invitatii serii, in caracterizarea spatiului expozitionalde 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

 La deschiderea a participat si primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a tinut sa sublinieze importanta unor investitii de o asemenea amploare pentru oras si pentru regiune. Alaturi de domnia sa, au luat cuvantul reprezentanti ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

 In cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc doua reprezentatii artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alaturi de absolventi si studenti ai Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" au pus in scena, in aer liber, in fata cladirii si in zona depozitelor, doua coregrafii surpriza, integrate in context si in peisaj. Regia si conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alaturi de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii "Romanii au Talent" 2018. Momentele au fost sustinute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzica din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violonisti ai generatiei sale si de tanarul si talentatul pianist Andrei Manzat.

 

 

Premiere peste premiere intr-un singur loc

 Deschiderea CAAB marcheaza, de altfel, mai multe premiere regionale si nationale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobila renumit in lume, inaugureaza astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est.De asemenea, CAAB aduce in Cluj reprezentanta Maer Charme, singura companie din lume care produce o gama de pietre semipretioase in lastra si placaj garantate la utilizarea intre -20 si +90 grade Celsius, rezistente la actiunea sarii, apei si UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautica de lux .

 Este primul asemenea spatiu expozitional care pune la dispozitia clientilor sai "decision making meeting rooms".

"Am imaginat acest spatiu ca o oportunitate de a intra in contact direct cu materialele expuse, un spatiu generos, in amenajarea caruia s-au folosit materiale si tehnologii oferite spre vanzare. A fost apreciat ca unic in Romania nu doar din punct de vedere al suprafetei oferite, cat mai ales in ceea ce priveste calitatea spatiilor dedicate fiecarui expozant. E conceput sa satisfaca nevoile clientilor veniti din toata tara, de aceea am si creat doua incaperi de intalnire (meeting rooms) in care ai de toate pentru a-ti putea organiza o intalnire, sau mai multe, de ce nu", a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

 Un alt avantaj este faptul ca specialistii CAAB stau la dipozitia clientilor atat cu sfaturi si consultanta pentru selectia materialelor, cat si cu echipe pentru montaj si asistenta tehnica post montaj. 

 Cele peste 10 firme expozante ale CAABHome&Office Design sunt producatori sau importatori de: piatra, mobilier, parchet, tamplarie, usi de interior, si acopera o plaja economica si calitativa foarte larga, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativa superioara, pana la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

 

 

 

 

 

0 comentarii1428 vizualizări09 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0