Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 18 Iunie 2019 - 17548 vizitatori azi
VERDE LA EDUCATIE PENTRU CIRCULATIE.

Pentru al saselea an consecutiv, Lidl si Politia Romana continua sa contribuie la educatia rutiera a copiilor, prin campania nationala "Verde la educatie pentru circulatie". Proiectul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani si consta in lectiile interactive de educatie rutiera, organizate simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara. Editia de anul acesta a campaniei are loc pe data de 22 septembrie, incepand cu ora 11:00.

 "Verde la educatie pentru circulatie" este un proiect de traditie, care isi propune, an de an, sa aduca in atentia copiilor si parintilor siguranta rutiera. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil in randul copiilor, prin invatarea si respectarea regulilor de circulatie, pentru ca pe termen lung, numarul si gravitatea accidentelor rutiere in care sunt implicati si copii sa fie reduse. In cadrul evenimentului anual, cei mici afla de la politisti ce reguli de circulatie trebuie sa respecte in drumul lor spre scoala, locul de joaca sau catre casa, prin lectii interactive.

 Anul acesta, politistii ii vor invata pe copii cum sa aiba singuri grija de ei, ca pietoni in trafic. Lectiile interactive dedicate copiilor cu varsta intre 4 si 10 ani vor fi sustinute in parcarile a 221 de magazine Lidl,pe 22 septembrie, incepand cu ora 11:00.

 Prima parte este dedicata unei sesiuni teoretice, prin care cei mici vor afla ce inseamna fiecare semn de circulatie si vor primi informatii esentiale pentru siguranta lor, ca pietoni.

 A doua parte va cuprinde o sesiune practica, in care copiii vor putea aplica cunostintele dobandite, printr-un joc interactiv de circulatie rutiera. La finalul acesteia, toti copiii participanti vor primi premii.

 "Scopul Politiei Romane este acela de a se asigura ca cetatenii sunt in siguranta, oriunde si oricand. De aceea, campania Verde la educatie pentru circulatie este atat de importanta, pentru ca reprezinta o oportunitate pentru ca cei mici sa afle care sunt regulile de circulatie si de ce sunt acestea utile, atunci cand vine vorba de siguranta lor", a declarat domnul chestor de politie Florentin Bracea, director al Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane.

 "Noi credem cu tarie ca educatia, sub toate formele sale, este un factor esential pentru un viitor mai bun. De aceea, in urma cu sase ani, am demarat prima editie a proiectului Verde la educatie pentru circulatie, prin care ne-am propus sa contribuim la reducerea numarului de accidente rutiere in care sunt implicati cei mici, organizand lectii de educatie rutiera dedicate copiilor. Cu fiecare editie, acest proiect a crescut si ne bucuram ca, an de an, din ce in ce mai multi copii invata cum sa fie pietoni responsabili", a spus Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania.

 Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

 

www.politiaromana.ro

Facebook.com/PolitiaRomana - www.politiaromana.ro 

www.instagram.com/politiaromana.ro/

0 comentarii1442 vizualizări20 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0