Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 18 Iunie 2019 - 6402 vizitatori azi
Va confruntati cu probleme legate de strategia companiei, pe care ati dori sa le rezolvati?

Intelegeti noile metode de afaceri, in special cele inovative? Ati incercat deja solutii care nu au functionat?  Personalul companiei are competentele necesare pentru a face fata noilor provocari?

Solutia o gasiti la Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin proiectul  "BISTRITA, PE HARTA PROFESIONALA A EUROPEI".
Proiectul ofera cursuri gratuite managerilor (linie, middle, top), angajatilor din departamentele de Resurse umane sau antreprenorilor, printr-un program integrat de formare profesionala.

In cadrul acestui proiect sunt eligibile societatile care au activitati autorizate conform CAEN eligibil, lista fiind disponibila la adresa: HTTP://HTTP://CCIABN.RO/BISTRITAPROFESIONALA/ la sectiunea "Conditii de
eligibilitate".

IN DATA DE 15 OCTOMBRIE 2018  VA INCEPE CURSUL DE COMPETENTE ANTREPRENORIALE ORGANIZAT DE CCIBN IN CADRUL PROIECTULUI, CURS CARE URMARESTE FORMAREA SI PERFECTIONAREA UNOR PROFESIONISTI IN DOMENIUL AFACERILOR, plecand de la idei simple de afaceri si punerea in practica a
acestora, ca urmare a cunostintelor, deprinderilor si abilitatilor dobandite. Numarul de locuri fiind limitate, va asteptam sa va inscrieti cat mai curand.

De asemenea, va informam ca Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si milocii "Start-up Nation Romania" se pregateste de lansarea pentru anul 2018. Solicitantii eligibili sunt persoane juridice din categoria intreprinderilor mici si mijlocii care au fost infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017 in baza prevederilor Legii societatilor nr.31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Daca sunteti interesat de depunerea unui proiect in cadrul  Programului "Start-up Nation 2018",  veti avea avea avantajul de a beneficia de sprijin in elaborarea Planului de Afaceri, prin participarea la cursurile organizate prin proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei".

Cursul se va desfasura la sediul CCIBN, din Bistrita, Str. Petre Ispirescu, nr 15A

Inscrieri la: WWW.CCIABN.RO/BISTRITAPROFESIONALA/INSCRIERE

Persoana de contact: Mihaela Cotoi, Expert Grup Tinta, Tel: 0733900194.

0 comentarii1533 vizualizări05 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0