Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 15 Octombrie 2019 - 4268 vizitatori azi
Filadelfia Turism 2018: Cifra de afaceri a crescut cu 30% in primele 6 luni.

In primele 6 luni ale anului 2018 CA Filadelfia Turism si Ruefa Escape Travel au crescut cu 30% fata de 2017; In 2018, Filadelfia Turism este prima agentie care a lansat pe piata turismului din Romania pachete de vacanta Thailanda - Phuket, cu zbor din Cluj-Napoca; Peste 100 de parteneri si agentii de tursim au participat la evenimentul organizat in septembrie de Ruefa Escape Travel si Filadelfia Turism, unde TUI Austria - numarul 1 mondial in domeniul turismului au fost pentru prima data in Romania, exclusiv pentru un astfel de eveniment.

 Cluj-Napoca, 10 octombrie 2018: CA Filadelfia Turism si Ruefa Escape Travel au inregistrat in primele 6 luni ale anului 2018 o crestere de 30 % fata de anul trecut. Cresterile au fost simtite si la nivelul celorlalte companii ale grupului cu activitati in domeniile transportului de pasageri, transportului de marfa, si asigurari.Astfel, in primele 6 luni ale anului 2018 cresterile la nivel de grup au fost urmatoarele: Posta Tabita Tour (25%), Tabita Tour (8.5%) si Filadelfia International Logistics (14%).

 Strategia Filadelfia Turism pentru anul 2019 are in vedere cresterea continua a pietei si se bazeaza pe eficientizare si consolidarea echipei si a serviciilor oferite. Se doreste dezvoltarea echipei prin angajari atat in departamentul de vanzari, cat si productie: consultanti de turism, directori de agentii si agenti de tour operare. In acelasi timp, infrastructura tehnica se afla in continua expansiune prin integrarea unui numar cat mai mare de tour operatori in sistemul de cautare si rezervare pentru a facilita ofertarea si pentru a dispune online, in timp real, de o diversitate de produse care se adreseaza clientului direct. De asemenea, vor creste si sumele investite in garantii de hoteluri si vile, pentru cele mai cerute destinatii din Europa, precum Grecia si Spania.

 In acest context pentru anul 2019, se estimeaza o crestere de minim 40% fata de anul 2018.

 Avand in vedere faptul ca destinatiile exotice sunt tot mai cautate de la an la an, pentru 2018, un success real l-au avut pachetele de vacanta Thailanda - Phuket cu zbor din Cluj-Napoca, lansate pentru prima data pe piata turismului din Romania de Filadelfia Turism. Astfel, si pachetele de toamna pentru aceasta destinatie s-au rezervat in proportie de 80%. Conform vanzarilor inregistrate, alte destinatii exotice foarte cerute pentru 2018 au fost: Republica Dominicana, Mexic, Maldive si Bali.

 In topul celor mai vandute destinatii s-au aflat si: Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania (Costa Brava) si Egiptul.

 Trendul pentru 2019, in materie de destinatii, va fi similar cu cel al anului curent, cererea pentru destinatiile exotice precum Thailanda si Maldive, fiind in crestere.

 Intre 22 si 23 septembrie 2018 la Poiana Brasov, a avut loc un eveniment important pentru industria de travel, organizat Ruefa Escape Travel si Filadelfia Turism. In cadrul evenimentului au participat peste 100 de parteneri si agentii de turism, iar invitatul special a fost operatorul de turism TUI,numarul 1 mondial in domeniul turismului, care opereaza in 180 de tari si are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. Ruefa Escape Travel este unul dintre principalii distribuitori ai produselor TUI, fiind in Top 3 parteneri ai tour operatorului in Romania.

 "Accentul pe calitatea serviciilor oferite a fost principalul obiectiv Ruefa Escape Travel si Filadelfia Turism, iar faptul ca TUI Austria a ales sa colaboreze in mod direct, confera valoare serviciilor si pachetelor oferite si, in acelasi timp, dorinta de a dezvolta cat mai mult facilitatile oferite. TUI Austria a fost pentru prima data in Romania invitat special la un astfel de eveniment, precum cel organizat de Ruefa Escape Travel." - Lidia Sighiartau, Administrator Ruefa Escape Travel & Manager Filadelfia Turism.

 Ruefa Escape Travel a fost printre primele agentii de turism, care a adus pe piata romaneasca produsele principalilor tour operatori germani si continua sa fie in continuare unul dintre principalii furnizori pentru aceasta categorie de produse turistice.Ruefa Escape Travel a fost preluata de Filadelfia Group in 2016 si are 10 ani de experienta pe piata de turism.

 Infiintata in 2016, Filadelfia Turism are peste 30 de agentii in Romania si este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism ofera toata gama de produse turistice.

 

Persoana de contact: 

Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii1946 vizualizări11 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0