Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 2040 vizitatori azi
Tineri pianisti de exceptie concerteaza la Gala E.ON Re-sonnance, de la Ateneul Roman.

Unul dintre tineri,Fabiani Prcsina a fost declarat in 2015, la Nisa, cel mai talentat pianist din lume; Concertul marcheaza cei doi ani de parteneriat dintre E.ON Romania si Fundatia Resonnance care au dus muzica clasica live in institutii defavorizate din tara; Caminele pentru varstnici, centrele pentru copii sau spitaleleunde au avut loc concertele de pian sunt beneficiare ale campaniei "Daruieste lumina" derulata de E.ON ;

Talentatii pianisti ai Fundatiei Resonannce Romaniavor concerta luni,19 noiembrie, la Ateneul Roman, in cadrul Galei E.ON Resonnance, implinindu-si astfel visul de a canta in cea mai importanta sala de concerte din Romania. Micilor artisti  li se vor alatura pe scena presedinta Fundatiei  Resonnance, renumita pianista Elizabeth  Sombart, Lavinia Dragos director artistic al Asociatiei  Resonnance, Nino Kupreishvili si Cvartetul Regal.

Demersul artistic incununeaza cei doi ani de parteneriat dintre E.ON Romania si Fundatia Resonnance in cadrul caruia tinerii artisti au adus muzica clasica in locuri speciale: camine pentru persoane varstnice, asezaminte pentru copii sau spitale, institutiile fiind selectate dintre beneficiariicampaniei "Daruieste Lumina". Campania derulata de E.ON Romania a constat in donarea a 700.000 kWh energie si gaze catre 42 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania.

Fabiani  Prcsina,Gerard  Rusu, Carina Tanase Ene, Paul Alexandru Ilie,Daria Vasile, Petru Burcea si Alexandra Maritencusunt cei sapte tineri pianisti supradotati, sustinuti in cariera lor artistica de Fundatia Resonnace Romania care vor concerta pe 19 noiembrie la Bucuresti.Sunt tineri care au deja in palmares premii nationale si internationale. In anul 2015, Fabiani Prcsina s-a intors de la Concursul International de Interpretare de la Nisa, Franta, cu titlul de cel mai talentat pianist din lume.

Fundatia Resonnance s-a nascut din dorinta de a oferi muzica clasica tuturor, atat in marile sali de concerte, cat si in locuri de suferinta. Alaturi de E.ON Romania, elevii Resonnance au oferit mai multe concerte de solidaritate la Caminele pentru Persoane Varstnice din Bacau, Jimbolia, Tirgu Mures si Bocsa,Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc,Asociatia Acoperamantul Maicii Domnului din Turda si la Spitalul Municipal "Dr.Gheorghe Marinescu" - Tarnaveni.

Despre Fundatia Resonnance Romania

Resonnance Romania, asociatie culturala si umanitara infiintata in mai 2013, este o filiala a Fundatiei Resonnance din Elvetia, a carei presedinta este Elizabeth Sombart. Misiunea Resonnance Romania este de a duce muzica in locuri in care ea nu ajunge si descoperirea, formarea, sustinerea si promovarea tinerilor pianisti supradotati, vulnerabili din punct de vedere social dar capabili sa devina mari solisti.

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului opereaza o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 22.000 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 km si deservesc circa 3,1 milioane de clienti din 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii.

 

 

 

 

0 comentarii2807 vizualizări17 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0