Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 24 August 2019 - 13934 vizitatori azi
Targul E-World: E.ON prezinta in premiera un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu.

Noul produs E.ON Home aduce un nivel complet nou de confort pentru casa inteligentaTotul dintr-o singura sursa: o gama completa de dispozitive pentru a trece la mobilitatea electricaReteaua de incalzire si racire ecologica "ectogrid" pentru orase este acum pregatita pentru piata
Noua lume a energiei ofera tot mai multe posibilitati, dar ce castiga clientii din asta? E.ON va oferi raspunsul in cadrul targului E-World Energy & Water din Essen. In perioada 5-7 februarie, compania va prezenta stiri din lumea energiei pentru clientii privati si comerciali, precum si pentru urbanisti. Accentul va fi pus pe locuinta inteligenta, mobilitatea electrica si sistemul de incalzire si racire urban, prietenos cu mediul.
Cu E.ON Home, compania isi prezinta pentru prima data sistemul de management al energiei pentru clientii care detin locuinte in proprietate. Lumea dezvoltata de E.ON si Microsoft face posibila combinarea tuturor aplicatiilor energetice, de la sistemul solar instalat pe acoperis la alimentatorul pentru masina electrica din garaj, intr-un cockpit digital, pentru a le controla in mod holistic si pentru a le optimiza folosind algoritmi. Instalarea si operarea sunt foarte simple si posibile cu practic orice smartphone sau tableta. La standul E.ON, oaspetii pot viziona live, pe asa-numitele tablouri de bord, cantitatea de energie electrica pe care o genereaza sistemul fotovoltaic din casa de prezentare E.ON Home din Londra, nivelul de incarcare al bateriei auto si cantitatea de energie extrasa din retea.
"Din ce in ce mai multi oameni doresc sa utilizeze energia la domiciliu mai sustenabil, ieftin si independent. Cu E.ON Home, oferim clientilor un produs complet nou, intuitiv si convenabil de utilizat", declara Karsten Wildberger, membru al Consiliului Director al E.ON SE. 
Noul produs E.ON Home va fi insotit de un tur ghidat la ambele standuri de expozitie. In timp ce E.ON prezinta produsul, vizitatorii Microsoft vor putea afla toate detaliile despre tehnologia cloud asociata si securitatea datelor.
Cand vine vorba de electromobilitate, E.ON este interesat in mod special de companiile care gestioneaza parcuri de vehicule si care intentioneaza sa-si transforme propria flota intr-una cu propulsie electrica. De la instalarea unei infrastructuri inteligente de incarcare la operarea unei platforme de facturare si a ofertelor suplimentare pentru o calatorie confortabila, E.ON ofera totul dintr-o singura sursa.
La standul E.ON: MG Classic 1956, masina sport cu actionare electrica
Doua puncte de atractie pentru vizitatori vor face ca electromobilitatea sa straluceasca intr-o lumina speciala la stand. E.ON prezinta un automobil sport MG MAG Classic 1956 modificat, cu actionare electrica. In contrast cu acesta va fi expus UNITI, un nou mic vehicul electric din Suedia. In calitate de partener al UNITI, E.ON Drive prezinta prototipul masinii de oras electrice, care va fi lansat de un start-up suedez in acest an. Fiecare cumparator UNITI din Suedia poate sa-si incarce masina gratuit, cinci ani, cu energie regenerabila de la E.ON.
In plus, ectogrid este acum pregatit pentru piata germana. Reteaua de racire si incalzire prietenoasa cu mediul a fost dezvoltata de E.ON. Ofera incalzire si racire ecologica si eficienta din punct de vedere al costurilor, pentru proprietatile private si comerciale, in special atunci cand se construiesc noi cartiere ale orasului. Ectogrid functioneaza cu temperaturi extrem de scazute si, prin urmare, este deosebit de eficient. Noul sistem integreaza de asemenea energia regenerabila si recicleaza caldura reziduala. "Aceasta noua tehnologie va contribui in cele din urma la accelerarea revolutiei energetice si in orase", spune Karsten Wildberger.
Protectia mediului nu joaca doar un rol in noile solutii, cum ar fi ectogridul, ci este si leitmotivul intregului stand E.ON. "Din ce in ce mai multe companii si clienti privati doresc sa implementeze propriile concepte de protectie a mediului. Noi le oferim produse inovatoare si solutii in domeniul electricitatii, caldurii si mobilitatii. Si cu E.ON Home, oferim clientilor privati un produs complet nou care le permite sa utilizeze energia in propriile lor case mai durabil, rentabil si independent. E-World este o platforma excelenta pentru a ne recomanda ca partener energetic inovator ", mai spune Karsten Wildberger.

0 comentarii1953 vizualizări04 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0