Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1872 vizitatori azi
Electric Castle la distanta de un click!

Intra pe eon.ro, achizitioneaza produsul E.ON Home Electric si esti inscris automat in cursa pentru 10 abonamente standard duble si  pentru abonamentul VIP la festivalul de la Bontida; Esti pasionat de muzica si iti doresti sa ajungi la Electric Castle, dar inca nu ai reusit sa iti procuri biletul care sa te aduca in preajma vedetelor indragite? Ei bine, timpul nu este pierdut! E.ON iti ofera sansa de a petrece cateva zile de neuitat la celebrul festival de la castel.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe eon.ro si sa achizitionezi, pana pe 21 iunie, E.ON Home Electric, produsul care te sustine in demersul tau de a avea servicii de electricitate la un pret competitiv, transparent, fix si garantat pe intreaga durata a contractului. Odata inregistrat, vei intra automat in tombola care va desemna marii castigatori. Vei putea sa mergi cu cei dragi la renumitul festival de la Castelul Bánffy din Bontida fiindca punem in joc 10 abonamente standard duble si un abonament VIP pentru doua persoane. 
E.ON Home Electric ofera siguranta si predictibilitate si totodata vine la pachet cu solutii care te ajuta sa fii mai bine informat. Astfel, poti economisi  timp apeland la serviciile noastre de consultanta comerciala si ai acces 24/7 la aplicatia E.ON Myline prin intermediul careia iti gestionezi rapid contractul tau de electricitate si operatiunile aferente acestuia: istoric facturi si plati, modificare conventie de consum lunar, transmitere index factura electronica, info sold etc.
Alatura-te comunitatii E.ON care reuneste peste 3 milioane de clienti si vei putea accesa E.ON Home Electric dar si alte numeroase produse care iti aduc siguranta si confort. 
Despre E.ON RomaniaGrupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 14 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienti. Delgaz Grid este prima companie integrata de distributie a gazelor naturale si electricitatii din Romania, avand in operare, in jumatatea de Nord a tarii, o retea de gaze naturale naturale de circa 22.650 km, care alimenteaza peste 1.000 de localitati, respectiv o retea de energie electrica in lungime de peste 81.500 km, care deserveste 2.500 de localitati. E.ON Energie Romania este compania de furnizare a gazelor naturale si a energiei electrice, precum si a solutiilor energetice pentru un portofoliu variat de clienti. De la intrarea pe piata din Romania, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii2499 vizualizări23 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0