Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7174 vizitatori azi
Platforma de inovare sociala initiata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

Urmarind sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri din judetul nostru, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud implementeaza proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei". Alaturi de organizarea programelor de formare profesionala menite sa contribuie la dezvoltarea strategica a resurselor umane, in cadrul proiectului, organizatia si-a propus consolidarea cooperarii intre organizatiile publice, private si neguvernamentale si facilitarea identificarii potentialilor voluntari si experti/specialisti care pot sprijini firmele, institutiile si ONG-urile in atingerea obiectivelor.

 Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud implementeaza, in perioada 08.06.2018 - 07.06.2019, proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei", cofinantat prin Fondul Social European, Programul  Operational Capital Uman 2014-2020 - cod SMIS POCU/227/3.8/117313. Valoarea totala a proiectului este de 1.564.579,12 lei, din care cofinantarea UE este in valoare de  1.329.829,20 lei. Prin intermediul acestui proiect, peste 350 de manageri si antreprenori din Regiunea Nord-Vest au beneficiat deja de sprijin in dezvoltarea lor profesionala, prin seminarii, ateliere si cursuri gratuite.

De asemenea, in cadrul proiectului, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a realizat o platforma digitala menita sa contribuie la imbunatatirea si extinderea colaborarilor si parteneriatelor dintre organizatiile private, publice, neguvernamentale si persoanele fizice - experti/specialisti, investitori, voluntari, etc, in domenii precum dezvoltarea afacerilor, protectia mediului si dezvoltare durabila, sprijinirea invatamantului dual,inovare sociala si TIC.

Platforma digitala de invoare sociala permite incarcarea solicitarilor de sprijin si parteneriate si inscrierea persoanelor dispuse sa colaboreze cu firmele, institutiile si ONG-urile care au nevoie de suport in diferite domenii/proiecte. Dupa finalizarea procedurii simple de inregistrare, organizatiile inscrise pot lansa anunturi, provocari si solicitari de sprijin catre expertii, voluntarii si investitorii inregistrati pe platforma, acestia fiind notificati despre necesitatile fiecarei organizatii.

Pentru informatii detaliate privind proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei" si platforma digitala de inovare sociala, va rugam sa vizitati: http://www.bistritaprofesionala.ro.

 

Contact :Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Monica Muresan-Manager Proiect, email: bistritaprofesionala@cciabn.ro,tel./fax: 0263-230640.

 

Proiect cofinantat din Fondul Social EuropeanprinProgramul Operational Capital Uman 2014-2020

0 comentarii2492 vizualizări01 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0