Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 972 vizitatori azi
Ioana, un nou serviciu24/7 dedicat clientilor E.ON Energie Romania.

Asistentul virtual raspunde la numerele de telefon: 0800.800.366 si 0800.800.900, apelurile fiind gratuite; Clientii E.ON pot obtine simplu sirapid informatii despre factura si pot transmite indexul contorului de gaz/electricitate fara a fi nevoie de interactiunea cu un agent; Ti s-a intamplat vreodata sa itiratacesti factura de gaz sau electricitate si sa nu stii cat ai de platit? Sau poate ca ai platit deja factura, dar ai nevoie de o confirmare urgenta a platii? Ori poate vrei sa transmiti rapid indexul contorului, ca sa nu ratezi perioada in care esti programat pentru aceasta operatiune? Nu fi ingrijorat, avem la indemana o noua solutie, simpla si eficienta, care te scoate imediat din incurcatura si te ajuta sa economisesti timp.

Ioana este asistentul virtual al E.ON Energie Romania care raspunde imediat, indiferent de ora la care ai apelat-o, in fiecare zi a saptamanii, inclusiv sambata si duminica si iti pune la dispozitie informatii legate de soldul tau la factura de gaz/ electricitate si iti confirma platile facute. Mai mult, daca ai optat pentru autocitire, asistentul virtual comercial te ajuta si preia datele legate de indexul contorului de gaz sau electricitate.

Noua solutie de self service a rezultat din stradania companiei de a veni in intampinarea nevoilor clientilorcare doresc sa beneficieze de solutii simple si facile, oferindu-le astfel experiente utile si placute.

Ioana poate fi sunata gratuit la numerele de telefon: 0800.800.366 si0800.800.900,dar pentru ca ea sa te poata ajuta trebuie sa ii spui codul de incasarepe care il gasesti in orice factura la sectiunea: Date client.Asistentul virtual poate prelua simultan peste 100 de apeluri telefonice si astfel nu va fi nevoie sa astepti pentru a intra in contact cu un alt operator.

In cazul in care dorestiinformatii de alta natura decat info sold, confirmare platisi transmitere autocitire, exista optiunea ca apelul sa fie preluat de catreagentiiCentrului de Servicii Clienti E.ON, de luni pana vineri.

Asistentulvirtual dedicatclientilorE.ONEnergieRomania face parte din strategiacompanieide diversificare a serviciilor de informare a clientilorsiestefunctionalde la fineleluniimai. Solutia a venit din dorinta companiei de diversificare a canalelor de comunicare puse la dispozitiaclientilor, unul dintre cele mai utilizate fiind E.ON Myline.Platformaofera o serie de facilitaticlientilor: de la  notificari privind emiterea facturii, previze, autocitire, plati; detalii privind factura si istoricul platilor; factura in format electronic, pana la transmiterea autocitirii pentru cei care au activat aceste servicii, vizualizarea si modificarea conventiei de consum,etc.

Pentru E.ON Energie, digitalizarea si inovarea in general sunt raspunsurile clare si obligatorii pentru viitor. Digitalizare inseamna servicii care aduc simplitate, economie de timp, mobilitate, deschidere, usurinta si claritate in relatia noastra cu cei peste 3 milioane de clienti. 

Despre E.ON Energie Romania
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate sisolutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienti, atatrezidentiali, cat si companii simunicipalitati. Grupul E.ONesteunuldintrelideriipietei de energie, avandinRomania o prezentaconsolidata de-a lungul a circa 14 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal inmodernizarearetelelor. Totodata, valoareacontributiilorvirate la bugetul de stat sibugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

 

0 comentarii2310 vizualizări03 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0