Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 2060 vizitatori azi
Mobila romaneasca SIMEX - apreciata de catre Papa Francisc la Sibiu.

Vizita istorica in Romania a Papei Francisc s-a incheiat la Sibiu. Peste 2,000 de persoane, alaturi de Presedintele Klaus Iohannis si Prima doamna, l-au asteptat pe Papa Francisc la Aeroportul International pentru acest ultim eveniment. A fost un privilegiu pentru noi, ca scaunele din colectia Cleopatra made by SIMEX sa faca parte din decorul gazda amenajat elegant de organizatori si speram la o revedere a Sanctitatii Sale intr-un viitor cat mai apropiat. (Foto atasat).

 Precizam ca anterior, compania SIMEX a avut onoarea sa produca scaune si masute din colectia Cleopatra si Contemporan pentru Summitul Informal al Sefilor de Stat sau de Guvern din Uniunea Europeana care a avut loc la Sibiu 09.05.2019.

 Noi, romanii, am putea face din Mobila Romaneasca pe plan international exact ceea ce au facut nemtii din masina Mercedes. Mobila noastra are toate meritele sa ajunga un brand international cunoscut cu reprezentante din Australia pana la Londra. Pentru ca acest lucru sa devina realitate avem nevoie ca factorii de decizie sa se trezeasca din somn, sa constientizeze si sa se implice in sustinerea industriei romanesti de prelucrare a lemnului.

SIMEX - un brand international consacrat, cu sediul central in "orasul mobilei" Simleu Silvaniei, SALAJ - a devenit un loc insemnat pe harta nationala si internationala a industriei de mobila. In momentul de fata, Mobila Romaneasca este singura care este ecologica 100%, produsa traditional si care ofera CALITATE si PRET, mult mai mic in comparatie cu alti producatori din alte state, a caror productie de mult nu mai este ecologica din cauza ca aceastia utilizeazeaza materiale si tehnologii neconventionale care afecteaza sanatatea cumparatorului.

Chiar daca degringolada ce a urmat caderii comunismului, a afectat puternic si industria mobilei, Romania ramane una din tarile europene cu o puternica traditie in industria prelucrarii lemnului, fapt demonstrat de cresterea continua a exporturilor in acest sector.

Romania reprezinta o forta uriasa in sfera industriei lemnului insa, din pacate, nu beneficiaza de promovarea si sustinerea corecta a factorilor de decizie. Industria romanesca de mobila (inca) reprezinta pentru Romania o carte de vizita serioasa pe plan international. Acest lucru se datoreaza managerilor romani si investitorilor autohtoni care cred in Romania. Inca mai avem in tara resurse umane si industriale de care trebuie sa avem grija mare sa nu le pierdem.

 

 Cu stima,

Gabriel Antoniu Lavrincic - Director comercial 

 

SC SIMEX SA, Str. Cehei, Nr. 100 , Loc. Simleu Silvaniei - 455300 

Jud. Salaj - ROMANIA, E-mail: gabriel.lavrincic@simex.ro 

Telefon mobil: +40 727 259 060

Website: http://simex.ro/ 

0 comentarii2604 vizualizări04 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0