Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 24 Octombrie 2020 - 12760 vizitatori azi
Proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei", la final.

Proiectul "Bistrita, pe harta profesionala a Europei", implementat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, cu sprijin financiar prin Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman 2014-2020, cod SMIS POCU/227/3.8/117313, se incheie la data de 7 iunie 2019. In cadrul proiectului, inceput cu un an in urma, au beneficiat de sprijin in dezvoltarea profesionala 526 persoane din regiunea de Nord-Vest. Valoarea totala a acestuiaa fost de 1.564.579,12 lei, din care cofinantarea UE este in valoare de  1.329.829,20 lei.

 Prin intermediul proiectului"Bistrita, pe harta profesionala a Europei", Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si-a propus sa contribuie la cresterea adaptarii la schimbare a lucratorilor, intreprinderilorsiantreprenorilor din judetele MM, BN, SJ, SM/Regiunea Nord Vest, prindezvoltareastrategica a resurselorumanepetreinivelemanageriale (top, middle, linie), din sectoareleeconomice cu potentialcompetitividentificate conform SNC siprinsprijinirea a 57 de intreprinderi, dintre care 47 IMM-uri. Acestaestecofinantat prin Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 3: Locuri de munca pentru toti,Apel proiecte: Cresterea numarului de angajati care beneficiaza de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI.

Pentru atingerea obiectivelor proiectului, au fost organizate, in judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj, programe de formare gratuite: Competente antrepenoriale;  Manager de inovare; Lean Management; Manager de produs; Managementul riscului; Mini MBA; Inspector resurse umane si Manager de resurse umane. Au fost organizate ateliere in domeniile tehnologia informatiei si comunicarii, management strategic, inovare sociala, economie circulara si inovare sociala in domeniul resurselor umane.

In Regiunea Nord-Vest, 250 de firme beneficiaza astfel de 526 de angajati mai bine pregatiti profesional ca urmare a participarii la activitatile proiectului. 16 firme si-au pregatit planuri strategice si cel putin 10 intreprinderi mici si mijlocii au introdus instrumente, metode, practici si standarde de management al resurselor umane, imbunatatind conditiile de munca si performantele acestora.

O activitate importanta inclusa in proiect a fost crearea platformei de inovare sociala www.bistritaprofesionala.ro care ofera organizatiilor publice si private posibilitatea de a dezvolta parteneriate, precum si de stabili relatii de colaborare cu voluntari si profesionisti din diferite domenii, asigurand sustenabilitatea proiectului.

Pentruinformatiisuplimentareprivindrezultateleacestuiproiect,vizitatihttp://cciabn.ro/bistritaprofesionala/saucontactati-ne.

Contact :Camera de Comertsi Industrie Bistrita-Nasaud, Monica Muresan-ManagerProiect, email: bistritaprofesionala@cciabn.ro,tel./fax: 0263-230640.

 

Proiect cofinantat din Fondul Social Europeanprin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

0 comentarii2863 vizualizări06 iunie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0