Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 06 August 2020 - 19798 vizitatori azi
E.ON aduce casa viitorului la Techsylvania 2019.

"Casa inteligenta" a depasit deja granita utopiei sau a filmelor SF si a devenit realitate, intr-un context in care inovatia si digitalizarea sunt prioritati asumate de catre companii din sectorul energetic, precum E.ON, care considera ca noile tehnologii pot si trebuie sa fie puse la dispozitia clientilor pentru a le imbunatati viata si pentru a le oferi un trai mai confortabil, economisind in acelasi timp energia.

 "E.ON isi doreste ca alaturi de comunitate sa redeseneze lumea energiei, prin implementarea celor mai bune solutii de utilizare a energiei in mod eficient, de producere a energiei verzi si de trecere spre mobilitate electrica. Ne dorim sa traim intr-un mediu curat si prietenos si de aceea este nevoie de aportul fiecaruia dintre noi ca sa dam lumii viitorul pe care il merita", spune Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Romania.

 Casa inteligenta, ecosistemul inteligent care reuneste solutiile smart ale E.ON de eficientizare a consumului, reprezinta propunerea companiei la actuala editie a Techsylvania. Prin intermediul E.ON Life casa va fi incalzita de o centrala in condensare, actionata prin intermediul unui termostat smart, de la distanta, care permite reducerea consumului cu pana la 30%. Aparatele de aer conditionat de ultima generatie, la pachet cu servicii tehnice post-montare, reprezinta solutia E.ON Cool pentru zilele calduroase. In ecosistemul inteligent regasim E.ON Photovoltaic, solutie dedicata clientilor business si municipalitati, de producere a energiei electrice din sursa solara O solutie ecologica propusa pentru casa inteligenta este E.ON Drive, care asigura montarea statiilor de incarcare a  masinii electrice utilizate de proprietarii casei inteligente.

 De altfel, solutia E.ON Drive, care propune pachete de echipamente de incarcare a autovehiculelor electrice si servicii ce raspund nevoilor specifice de pe piata de e-mobilitate din Romania, a fost lansata cu succes la editia de anul trecut a Techsylvania. Anul acesta, E.ON face un pas inainte in aceasta directie si pune la dispozitia posesorilor de autovehicule electrice aplicatia E.ON Drive. Disponibila in AppStore si Google Play, aceasta include numeroase facilitati, intre care o harta interactiva pentru vizualizarea statiilor de incarcare din apropiere, dar si pentru calatoriile planificate, posibilitatea de a porni sesiunea de incarcare direct din aplicatie, fara a avea un cont E.ON Drive, rezervarea statiei de incarcare, acces la informatii detaliate, cum ar fi: tipul de conector, puterea statiei, disponibilitate sau pretul pe unitate de incarcare si, foarte important, optiunea de a plati usor si sigur, direct de pe telefonul mobil.


Cea de-a sasea editie a Techsylvania, desfasurata la Cluj-Napoca in perioada 8-11 iunie a.c. sustinuta de E.ON in calitate de partener, a reunit 3.000 de ingineri, fondatori, investitori si directori executivi din zona IT si digital, banci si pionieri ai startup-urilor din intreaga lume. Pe parcursul celor 4 zile, 50 speakeri au sustinut idei inovative in cadrul celor 25 de evenimente satelit si au fost prezentate 80 de startup-uri.

Despre E.ON Romania
Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 14 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienti. Delgaz Grid este prima companie integrata de distributie a gazelor naturale si electricitatii din Romania, avand in operare, in jumatatea de Nord a tarii, o retea de gaze naturale naturale de circa 22.650 km, care alimenteaza peste 1.000 de localitati, respectiv o retea de energie electrica in lungime de peste 81.500 km, care deserveste 2.500 de localitati. E.ON Energie Romania este compania de furnizare a gazelor naturale si a energiei electrice, precum si a solutiilor energetice pentru un portofoliu variat de clienti. De la intrarea pe piata din Romania, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări11 iunie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0