Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1756 vizitatori azi
ProiectRural SMEs-INFO DAY- 20.06.2019.

Proiectul "Politici de dezvoltare a antreprenoriatului si IMM-urilor inovative din mediul rural - Rural SMEs", finalizeaza prima etapa, aceea de invatare, urmand ca incepand cu 1 iulie 2019 sa debuteze etapa a doua,implementarea Planului de Actiune menit sa contribuie la imbunatatirea masurilor de sprijin pentru antreprenoriatul inovativ din mediul rural. La data de 20 iunie 2019,in cadrul proiectului va fi organizataINFO DAY, atat la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, cat si itinerant la Teaca. In aceasta zi,organizatia noastra va pune la dispozitia IMM-urilor din mediul rural informatii utile cu privire la masurile care vor fi implementate prin Planul de Actiune si nu numai.

 Inceput la 1 ianurie 2017, proiectul "Politici de dezvoltare a antreprenoriatului si IMM-urilor inovative in mediul rural - Rural SMEs", implementat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, alaturi din partenerii din Spania, Irlanda, Slovenia, Grecia, Ungaria si Portugalia, urmareste cresterea calitatii masurilor de sprijin pentru antreprenorii din mediul rural, prin schimburi de experiente, identificarea de bune practici si implementarea lectiilor invatate incadrul parteneriatului, prin planuri de actiune regionale menite sa ofere solutii pentru imbunatatirea activitatilor antreprenoriale din mediul rural.

In prima etapa a proiectului au fost realizate studii privind nevoile IMM-urilor din mediul rural in domeniul inovariisi a fost realizatao analiza SWOT. Au fost efectuate sapte schimburi de experienta transnationale intre partenerii proiectului, iar bunele practiciidentificate urmeaza a fi valorificate prin Planul de Actiune, realizat de asemenea in aceasta perioada. Acestaurmeaza a fi implementat in cea de a doua etapa a proiectului. Instrumentul de politica ales pentru a fi imbunatatitin cadrul proiectului este Programul Operational Competitivitate 2014-2020,prin activitatile cuprinse in Planul de Actiune, propunandu-ne sa producem o apropiere intre program si IMM-urile interesate.

In data de 20 iunie 2019,simultan la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si la societatea UNIC SILVAGRO SRL Teaca, va avea loc o zi de informare, INFO DAY, in cadrul careia antreprenorii din mediul rural vor primi informatii utile cu privire la lectiile invatate din schimburile de experienta transnationalesi masurile care vor fi implementate prin Planul de Actiune.

Asadar, va invitamsa participati la INFO DAY, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A sau la UNIC SILVAGRO SRL Teaca, sa aflati mai multe detalii despre masurile de sprijin care vor fi acordate IMM-urilor din mediul rural in perioada 1 iulie 2019 - 30 iunie 2021.

Informatii suplimentare privind acest proiect pot fi obtinute vizitand pagina web: https://www.interregeurope.eu/ruralsmes/.  

0 comentarii2492 vizualizări19 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0