Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 21 Februarie 2020 - 12270 vizitatori azi
Grupul TeraPlast il numeste pe Bela Varga in pozitia de Director General al TeraGlass.

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, anunta numirea lui Bela Varga in pozitia de Director General al TeraGlass. Bela Varga activeaza de peste 20 de ani in domeniul tamplariei PVC, iar in ultimii patru ani a condus in calitate de Director General unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata.

 "La TeraGlass, avem obiective ambitioase si proiecte ample in derulare, pentru care expertiza in domeniu este esentiala.Parcursul profesional al dlui Varga si experienta sa internationala il recomanda intrutotul pentru aceasta pozitie. Astfel, suntem increzatori ca TeraGlass va avea o crestere sustinuta, in acord cu obiectivele setate pentru urmatorii ani", a declarat Alexandru Stanean, administrator TeraGlass.

 "Sunt incantat sa fac parte din Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari si dinamici jucatori din sectorul constructiilor. TeraGlass s-a dezvoltat frumos in ultimii ani si exista in continuare perspective favorabile de crestere. Impreuna cu echipa vom continua dezvoltarea brandului atat pe plan local, cat si international", a declarat Bela Varga, noul Director General TeraGlass.

 Dl Varga are o bogata experienta in domeniul tamplariei PVC, ocupand de-a lungul timpului functii in departamente diverse, precum vanzari sau infrastructura, din pozitii de Sales Manager sau Sef birou regional vanzari. Acesta a beneficiat, de asemenea, de expunere internationala, avand atributii in regiune, in calitate de Sef departament infrastructura pentru Romania, Macedonia si Ungaria.A fost, totodata, membru in Consiliul de Administratie in cadrul unei companii producatoare de solutii pe baza de polimeri.

 TeraGlass,compania care detine portofoliul de tamplarie termoizolanta al Grupului TeraPlast, detine o fabrica in Bistrita cu o capacitate de 120.000 unitati/an. Anul trecut afacerile companiei au crescut cu 26%, fata de anul 2017. Mai mult de 70% din cifra de afaceri a TeraGlass din 2018 a provenit din export, cele mai importante piete fiind cele din Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia.

 Avand in vedere cererea aflata in crestere, TeraGlass  si-a propus extinderea capacitatii de productie. Astfel, a fost demarat un proiect finantat prin schema de ajutor de stat, in valoare totala de 3,5 milioane de euro. Fabrica TeraGlass din Bistrita va fi modernizata la cele mai inalte standarde si va beneficia de un flux de lucru complet automatizat pentru productia ferestrelor si usilor din PVC. Finalizarea proiectului va avea loc in toamna acestui an, iar productia pe noile linii va incepe in prima parte a anului 2020.

 

 

  

Despre Grupul TeraPlast

 Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest (Depaco), TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup - TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.

 

 

0 comentarii1687 vizualizări23 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0