Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 17304 vizitatori azi
Frank Hajdinjak, directorul general E.ON Romania a decis sa paraseasca compania.

Dupa mai bine de 15 de ani de activitate in Romania, Frank Hadinjak, directorul general al E.ON Romania, a decis sa paraseasca organizatia, incepand cu data de 30 septembrie a.c. Frank Hajdinjak a venit in Romania in anul 2004 si a facut parte din echipa responsabila de preluarea companiei de furnizare si distributie a gazelor naturale, Distrigaz Nord. Incepand cu anul 2008 a fost numit CEO al E.ON Romania, in aceasta perioada companiile E.ON de furnizare, respectiv de distributie, devenind primele companii integrate de gaze naturale si energie electrica din tara noastra.

 "Venirea in Romania a fost cea mai buna decizie din cariera mea de pana acum. Au fost 15 ani plini de provocari, in care am reusit impreuna cu colegii romani sa transformam fostele companii de stat in companii competitive, orientate spre client, pregatite pentru noua lume a energiei. As putea spune dupa atatia ani petrecuti in Romania ca sunt in mare parte si eu roman, iar E.ON Romania este copilul meu de suflet. Am gasit aici foarte multi profesionisti si a fost o placere sa muncesc cu ei, sa avem rezultate bune pe o piata dificila, in continua schimbare. Le multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit, nu as fi reusit fara ei. Acum, pentru mine este timpul unor noi provocari. Ii urez succes noului director general", a spus Frank Hajdinjak.

 Incepand cu 1 octombrie 2019 Manfred Paach, care a ocupat anterior functia de CFO incompania E.DIS, va fi numit CEO E.ON Romania. Manfred vine cu o experientabogata care include cativa ani la conducerea Boardului E.ON Bulgaria si o expertiza profesionala valoroasa in special in distributie si reglementare.

 Totodata, incepand cu 1 octombrie, Catalin Iordache, in prezent director general Axpo Romania,va prelua conducerea E.ON Energie Romania, devenind totodata si directorul general adjunct al E.ON Romania. Aceste pozitii sunt ocupate in acest moment de Dan Morari care a decis sa paraseasca Grupul E.ON, incepand cu 1 octombrie a.c.

 

 

Despre E.ON Romania.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurandactivitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii2191 vizualizări22 august 2019
rss 2.0
rss 2.0