Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cupa E.ON Kinder transforma Targu Muresul in capitala fotbalului pentru copii.

Editia cu numarul 13 a Cupei E.ON Kinder nu vine cu ghinion pentru pasionatii de fotbal, dimpotriva, vine cu surprize placute atat pentru micii fotbalisti, cat si pentru spectatorii care se vor afla in tribune. Ilie Dumitrescu, reputat fotbalist, component de baza al "Generatiei de aur", antrenor si analist sportiv se alatura Cupei E.ON Kinder: "Multa munca, daruire si pasiune sunt cele trei calitati fara de care nu putem vorbi de succes in cariera de fotbalist. Va doresc sa ajungeti acolo unde va doritisi sa va bucurati de zilele pe care le veti petrece la Targu Mures", este mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru copiii care participa la editia din acest an a Cupei E.ON Kinder.

 "Va fi o infuzie de energie atat din partea copiilor care, sunt sigura, vor face spectacol pe terenul de fotbal, cat si din partea celor care sustinperformanta micilor sportivi. Vor fi momente speciale si de aceea invitam toti iubitorii de fotbal sa vina sa ii incurajeze ", spune Ana- Maria Matei, director general adjunct E.ON Romania, companie care a sustinut, de la primele editii, Clubul ACS Kinder Sangeorgiu de Mures in organizarea competitiei.

 PresedinteleClubului ACS Kinder, Lupu Pop Coriolan afirma "Sunt impresionat de amploarea pe care a luat-o turneul nostru. In acest an, ne onoreaza prin participare, echipe de la 50 de cluburi din intreaga tara. Este extraordinar ca putem organiza un turneu national de referinta, aici, la Targu Mures. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara sprijinul partenerului nostru, E.ON Romania".

 

 

 

Turneul se desfasoara din 2 pana pe 8 septembrie, in primele trei zile competitia fiind dedicata copiilor nascuti in anii 2007, 2009 si 2011. In seria a doua, care debuteaza oficial pe 5 septembrie, vor juca copiii nascuti in anii 2008, 2010si 2012. In total, pe terenurile de la Complexul de Agrement Muresul de la Targu Mures se vor confrunta 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din tara din judetele: Mures, Cluj, Sibiu, Maramures, Brasov, Arges, Neamt, Harghita, Bihor, Galati, Salaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timis, Bacau, Dolj si din municipiul Bucuresti.

 Aflat sub semnul #energiepentrucampioni, turneuleste organizat de Clubul ACS Kinder in parteneriat cu companiile Grupului E.ON din Romania din care face parte si companiaDelgaz Grid. In cadrul turneului vor fi disputate 400 de meciuri, miza fiind 18 trofee de echipa si 6 de golgheter.

 Premiile pentru primele trei echipe clasate constau in seturi de echipamente si mingi Erima. Indiferent de performanta, fiecare echipa primeste din partea E.ON Romania cate 5 mingi pentru participarea la turneu.

 Meciurile se vor juca pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement si sport "Muresul" din Targu Mures, intrarea fiind libera.

 Noutatilesi detaliile desfasurarii turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitieiwww.eonkinder.ro. Totodata, puteti fi la curent cu desfasurareacompetitieiurmarind paginile de Facebook, Cupa E.ON KindersiDelgaz Grid.

 

Persoane de contact:

Vlad Amariei, SportLife

Mob. 0742.107.479

vlad.amariei@yahoo.com

Adela Botan, E.ON Romania

Mob. 0747.773.730

adela.botan@eon-romania.ro

 

 

 

Despre E.ON Romania
Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurandactivitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

 

0 comentarii2996 vizualizări02 septembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0