Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 05 Iulie 2020 - 18078 vizitatori azi
Julius Meinl Romania: Pe 1 octombrie, poezia devine moneda de schimb pentru cafea.

Julius Meinl continua sa inspire si sa aduca poezia in viata romanilor, astfel ca pe data de 1 octombrie poezia devine moneda de schimb pentru cafea sau ceai, in cadrulcampaniei "Meet With a Poem". Evenimentul, aflat la a 5-a editie, reuneste aproape 200 de cafenele si restaurante din intreaga tara, in care timp de o zi, cafeaua si ceaiul Julius Meinl vor putea fi platite cu o poezie.

De Ziua Internationala a Cafelei, cei care mergin locatiile participante Julius Meinl, alaturi de persoanedragi,suntprovocati sa scrie impreuna o poezie cu care ?si pot plati cafeaua sau ceaiul servit.

Julius Meinlincurajeaza si de data aceastaca oamenii sa isi ia o pauza de poezie: sa renunte macar pentru o ora la telefon sau la orice alt dispozitiv conectat la internet, sa se lase inspirati de persoana de langa si sa regaseasca frumusetea conversatiei offline.

"Petrecem din ce in ce mai mult timp pe Internet si suntem astfel mai putin conectati in viata reala, diluand usor legatura cu oamenii dragi. Desi tehnologia ne ajuta sa tinem legatura cu acestia, momentele cele mai frumoase nu sunt atunci cand ne "intalnim" in online, ci atunci cand ne vedem fata in fata. Meet With a Poem ii provoaca pe oameni sa isi lase telefonul deoparte si sa se bucure pe deplin de compania unei persoane dragi lor, iar acel moment va fi completat perfect de cafea vieneza si poezie",a declarat Madalina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl Romania.

"Meet With a Poem"este despre si pentru momentele petrecute alaturi de persoanele importante. Campania isi propune sa inspire oamenii si sa ii determine sa dea glas cuvintelor frumoase, pe care poate ca nu le spun atat de des pe cat ar trebui.

 Printreorasele in care campania va fi activa sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Botosani, Sibiu, Suceava, Targu Mures. Lista completa poate fi consultata aici: https://www.meinlcoffee.com/ro/poezie/evenimente-poetice/mwap-2019/#locationmap.

Campania de anul acesta va culmina intr-un mod cu totul inedit, la o plimbare speciala cu Tramvaiul Poeziei. In seara zilei de 1 octombrie, acesta se va transforma intr-o cafenea mobila Julius Meinl si va circula in regim special prin Bucuresti. Mai mult decat atat, va fi gazda unui moment artistic de exceptie cu muzica jazz si recitare de poezii sustinut de Maria Raducanu si Claudiu Komartin.

Locurile sunt limitate, iar persoanele interesate pot afla mai multe detalii si se pot inscrie la eveniment aici: https://www.facebook.com/events/2361576763890957/

 

Despre Julius Meinl

Julius Meinl este o afacere de familie, austriaca, de succes international si este ambasadorul indragitei Culturi a Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Succesul global al Julius Meinl se bazeaza pe valorile traditionale: cinci generatii de experienta in cafea, produse premium si servicii excelente oferite clientilor. Julius Meinl inspira si astazi oameni din intreaga lume, la fel cum facea cu poetii de altadata in cafenelele vieneze. Restaurante si clienti din sectorul HoReCa din 70 de tari se bazeaza pe cafeaua si ceaiul Julius Meinl. Compania se claseaza deja in top 3 marci de cafea premium in peste 40 de tari, fiind lider de piata in Austria, Rusia si Dubai.

 

Julius Meinl in cifre 

  • 950 de angajati la nivel mondial;
  • Infiintata in 1862
  • Prezenta pe piata in peste 70 de tari la nivel mondial, dintre care se afla in top 3 marci de cafea premium in peste 40 dintre acestea;
  • Lider de piata in Austria, Rusia, tarile adriatice, CEE, Romania si Dubai
  • Aproximativ 50.000 de clienti la nivel mondial;
  • Locatii de productie in Viena (Austria) si Vicenza (Italia);
  • Cifra de afaceri anuala in 2018: 178,14 milioane de euro

 

0 comentarii1974 vizualizări28 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0