Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 05 Iulie 2020 - 18844 vizitatori azi
Competitia "Europa digitala - Premiile pentru inovare".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza in cadrul Proiectului Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, selectia pentru atribuirea "Premiilor pentru inovare". Evenimentul isi propune sa evidentieze public meritele companiilor cu un nivel ridicat de digitalizare din judetul Bistrita-Nasaud. Vor fi evidentiate un numar de 4 companii cu activitate in domeniul digital, cate una pe fiecare clasa de marime (mare, mijlocie, mica, microintreprindere). 

Obiectivul principal al competitiei este cresterea nivelului de constientizare in randul firmelor din judetul Bistrita-Nasaud cu privire la importanta digitalizarii intreprinderilor si valorificarii oportunitatilor oferite pe piata europeana si mondiala.

Criteriul de includere in competitie: clasarea in top 5 companii din judetul Bistrita-Nasaud, din clasa de marime si domeniul aferent activitatii, conform rezultatelor financiare ale anului 2018.

 Inscrierea la concurs a participantilor va avea loc in perioada 28 septembrie - 17 octombrie si se poate face accesand formularele de inscriere care se gasesc pe site-ul http://www.europedirectbistrita.ro/activitati.php

Evaluarea va fi realizata pe baza analizei Modelului de Afaceri Canvas, conform manualului Business Model Generation /Alexander Osterwalder si Yves Pigneur. Un juriu compus din experti din cadrul CIT TEHNOINF Bistrita va selecta castigatorii, opinia juriului fiind definitiva.

      Termenul limita de inscriere in concurs este data de 17 octombrie, ora 12:00.

Premierea va avea loc in cadrul evenimentului Gala Topul Firmelor 2019, organizat de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in data de 24 octombrie, la Hotel Metropolis, Bistrita.

  Contact: Monica Muresan, Secretar General, Manager Centrul Europe Direct Bistrita, tel./fax: 0263-230640, 230400,  europedirect@cciabn.ro

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

 


e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.cciabn.ro/europedirect.

 

0 comentarii2296 vizualizări28 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0