Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 05 Iulie 2020 - 19024 vizitatori azi
Robotii colaborativi vin in Bistrita.

Universal Robots a introdus noua platforma de ateliere "Seminar in the Box", care este oferita tuturor gratuit. Bistrita, 17octombrie 2019 - Universal Robots, pionier si lider mondial in domeniul robotilor colaborativi (coboti) va invita, impreuna cu partenerii sai la atelierul "Seminar in the box" din Bistrita. Aceste cursuri practice gratuite sunt axate pe programarea si lucrul cu coboti de la Universal Robots, si nu sunt adresate doar managerilor de productie, ci si celor care doresc sa afle mai multe despre avantajele automatizarii in companiile lor. Atelierul face parte dintr-o serie de ateliere care au inceput deja si vor continua pe tot parcursul anului. In saptamanile care urmeaza, vor avea loc ateliere si in Sibiu, Oradea, Brasov, Ploiesti, Baia Mare si Pitesti.

Fiecare "Seminar in the Box" dureaza aproximativ 6 ore si incepe cu o introducere in domeniul roboticii colaborative. Cea mai lunga sesiune a atelierului interactiv dureaza trei ore si consta in programarea si aplicarea/utilizarea in practica a robotului colaborativ.Experti de la Universal Robots sunt prezenti in cadrul atelierului pentru intreaga zi si sunt pregatiti sa raspunda la toate intrebarile legate de solutiile de automatizare.Exista, de asemenea, un spatiu dedicat pentru discutii informale si socializare.

"Seminar in the Box" este conceput pentru aproximativ 20 de persoane. Acest numar limitat de inregistrari asigura un nivel maxim de confort si interactivitate cu cobotul pentru fiecare participant.

Seria de ateliere "Seminar in the Box" a fost lansata cu succes pe pietele din Europa Centrala si de Est si face parte dintr-un numar de alte proiecte Universal Robots care au ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la automatizarea industriala, in special in randul intreprinderilor mici si mijlocii.De asemenea, compania detine si propria academie Universal Robots, o platforma de instruire si programare online, destinata lansarii in practica a cobotilor, care este folosita de peste 60.000 de utilizatori din peste 130 de tari din intreaga lume.

Daca doriti sa aflati mai multe despre ce procese pot fi automatizate cu coboti, care este diferenta dintre robotii industriali si robotii colaborativi, cum sa programati cobotii sau cat de rapida poate fi integrarea acestora la locul de munca, inscrieti-va pentru seminar in cel mai apropiat oras. Toate detaliile, inclusiv formularul pentru inregistrare sunt disponibile la adresa:

www.universalrobotsevents.com.

 

Program seminarii:

 

 

ORAS

DATA

PARTENER

Bistrita

17.10.2019

ES Elektro

Oradea

22.10.2019

Alfa Test

Brasov

25.10.2019

Alfa Test

Ploiesti

29.10.2019

RobotsNet Consulting

Sibiu

12.11.2019

RobotsNet Consulting

Baia Mare

20.11.2019

ES Elektro

Pitesti

28.11.2019

RobotsNet Consulting

 

 

Despre Universal Robots

Universal Robots a fost fondat in 2005 de catre CTO-ul companiei, Esben Østergaard - Castigatorul premiului Engelberger 2018, care a dorit sa faca tehnologia bazata pe roboti accesibila tuturor prin dezvoltarea unor roboti industriali flexibili, de dimensiuni mici, usor de utilizat, cu un pret rezonabil si siguri de utilizat. De la lansarea primului robot colaborativ (cobot), in 2008, compania a inregistrat o crestere considerabila, cobotii usor de utilizat, fiind vanduti acum pe plan mondial. Compania, care face parte din Teradyne Inc., are sediul in Odense, Danemarca, si are filiale si birouri regionale in Statele Unite, Germania, Franta, Spania, Italia, Republica Ceha, Polonia, Turcia, China, India, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan si Mexic. In 2018, Universal Robots a avut un venit de 237 milioane USD. Pentru mai multe informatii, vizitati www.universal-robots.com sau cititi blogul nostru la blog.universal-robots.com. 

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

Bogdan.Cristescu@freecomm.ro

0731.377.684

 

0 comentarii2268 vizualizări17 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0