Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 26 Septembrie 2020 - 202 vizitatori azi
"Andre Rieu: Tanar la 70 de ani" va fi difuzat in reteaua Happy Cinema.

André Rieu invita publicul din toata lumea sa se alature petrecerii sale aniversare! Concertul "André Rieu: Tanar la 70 de ani"este difuzat pe 4 si 5 ianuarie 2020 la Happy Cinema Bucuresti si Bistrita si pe 4 ianuarie la Happy Cinema Focsani, Buzau si Alexandria.

 Maestrul implineste 70 de ani si organizeaza o somptuoasa petrecere aniversara la castelul sau din Maastricht. In timpul petrecerii, André va discuta cu gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, despre viata si muzica sa.

 TANAR LA 70 DE ANI este concertul perfect al lui André Rieu, in care violonistul evidentiaza momentele sale preferate din cadrul concertelor sustinute de-a lungul timpului. Acest eveniment aniversar unic va va duce intr-o calatorie incredibila in jurul lumii, in cele mai minunate locuri in care artistul a concertat in decursul carierei sale, precum Schönbrunn Vienna, Radio City Music Hall in New York sau Concertul de Incoronare din Amsterdam.

 Alaturati-va petrecerii din cinematografe impreuna cu toti prietenii vostri si intampinati Noul An in ritmul minunatei muzici a Regelui Valsului intr-un eveniment ce nu trebuie ratat!

 

Urmariti aici invitatia lui André Rieu la concert:

https://www.youtube.com/watch?v=XsyMrcp2NAA  

 

HAPPYCINEMA® este al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala, prezent in Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bistrita iar din iarna lui 2019 si in Bacau.

 Biletele se pot cumpara de la cinematograf sau online. Website: www.happycinema.ro

 

0 comentarii3017 vizualizări13 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0