Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 25 Septembrie 2020 - 13240 vizitatori azi
Cu un singur click, romanii pot darui lumina caselor de copii, caminelor de batrani si scolilor.

In campania din acest an, ce se va derula in perioada 17-24 decembrie, E.ON Romania pune la dispozitie 200.000 kWh pentru 10 institutii sociale; In ultimii cinci ani, E.ON a donat cu ajutorul romanilor 800.000 kWh energie electrica si gaze naturale catre 46 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania;

Noua editie a campaniei E.ON Romania "Daruieste Lumina", isi propune sa ajunga la 1.000.000 kWh daruiti institutiilor sociale din intreaga tara. Pana acum, compania a donat 800.000 kWh de energie si, odata cu editia din acest an, urmeaza sa mai doneze inca 200.000 kWh, prin contributia utilizatorilor din retelele sociale.

 Astfel, romanii cu conturi de Facebook si Instagram au la dispozitie trei modalitati diferite de a se implica in campanie. Acestia pot sa dea Share felicitarilor personalizate create pentru fiecare institutie in parte, sa instaleze rama "Daruieste Lumina" la poza de profil de Facebook sau sa foloseasca filtrul de Instagram dedicat campaniei.Orice varianta ar alege, vor contribui cu 50 kWh pentru institutia pe care o vor nominaliza, fara sa ii coste nimic. 

Institutiile incluse in editia din acest an a campaniei sunt: Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, Caminul pentru Persoane Varstnice Targu Mures, Liceul Special Sfanta Maria Arad, Asociatia Steps of Hope Sibiu, Gradinita Speciala Falticeni, Centrul pentru Educatie Incluziva Dumbraveni, Asociatia de Caritate Proiect Theodora Cluj-Napoca, Centrul pentru Educatie Incluziva Christiana Bocsa, Congregatia Fiicelor Sf. Maria Iasi si Centrul de Recuperare Copii Podul Lung Timisoara. Mai multe informatii despre institutiilor participante pot fi gasite pe website-ulwww.daruiestelumina.ro, dar si pe pagina de Facebookdedicata campaniei.

 Campania se bucura de sustinerea mai multor bloggeri si influenceri, care au aflat direct de la sursa povestile emotionante ale fiecarei institutii beneficiare.Mai mult, felicitarile personalizate au fost realizate impreuna cu unul din cei mai populari creatori de continut de pe platformele de socializare, Flick.

 Cea de-a sasea editie a campaniei "Daruieste Lumina" se deruleaza in perioada 17 - 24 decembrie 2019, iar cantitatile de energie oferite vor fi scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a institutiilor beneficiare.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 14 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 310.000.


Despre "Daruieste Lumina"

 Campania "Daruieste Lumina" reprezinta inca un exemplu de implicare a E.ON Romania in viata comunitatilor locale.

Prima editie a campaniei s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh unui numar de 12 institutii - spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Initiativa a fost continuata in luna decembrie a aceluiasi an, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii nevoiase, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre alte 16 institutii. In 2017, aproximativ 20.000 de romani au decis sa se implice si au daruit unui numar de 14 institutii200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale pusi in campanie de E.ON, iar in 2018 peste 1.000 romani au contribuit cu energie instalandu-si o rama personalizata la fotografia de profil de Facebook, cantitatea totala de kWh acordata fiind de 100.000.


Campania s-a calificat anul trecut in finala Digital Communication Awards de la Berlin, alaturi de proiecte de amploare din intreaga Europa.

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro. 

0 comentarii2443 vizualizări17 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0