Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Branzeturile artizanale garantate de Fratia Bacilor Ardeleni, pentru prima oara in Cluj.

Fratia Bacilor Ardeleni, parteneriatul de tip lant scurt, lansat recent la Cluj, care reuneste producatori locali din Transilvania, pune la dispozitia consumatorului atent la calitatea produselor branzeturi artizanale si produsele lactate, facute dupa retete traditionale in primul spatiu de vanzare de tip "store in store" in cartierul Grigorescu. Parteneriatul presupune colectarea laptelui de la membrii asociatiei si procesarea lui intr-o fabrica din Mociu. Astfel, produsele ajung de la fermier la consumator fara intermediari, Fratia garantand pentru prospetimea si calitatea branzeturilor artizanale.

 Punctul de vanzare din care consumatorii pot cumpara branzeturile garantate de Fratia Bacilor Ardeleni se afla in cartierul Grigorescu, pe strada Miraslau nr. 4, in magazinul "MOLDOVAN - Carmangeria Sannicoara". In magazin se regasesc produse naturale din lapte, facute dupa retete variate, pentru toate gusturile precum: branzeturi proaspete (telemeaua de vaca) si branzeturi premium, artizanale, maturate in grota de la Taga (Produs de Taga, Bobalna, Moeciu, Montana). Produsele create in fabrica de la Mociu din laptele provenit de la fermierii ce fac parte din Fratia Bacilor Ardeleni poarta eticheta Atelierului de Lapte. In viitor, brandul isi va largi gama de produse prin introducerea de produse lactate proaspete, iaurturi, lapte batut sau smantana. Pe langa magazinul de prezentare din cartierul Grigorescu, produsele Atelierului de Lapte se pot gasi si in alte magazine "Moldovan" si "Cosm-Fan" din Cluj Napoca.

"Fratia Bacilor Ardeleni este o familie de fermieri care si-a unit fortele din dorinta de a pastra traditiile ardelenesti si de a le transmite generatiilor viitoare. Producem branzeturi din lapte de oaie si de vaca si avem puterea sa garantam pentru calitatea lor. Nu putem decat sa ne mandrim ca acum exista si un magazin de prezentare al produselor noastre, iar oamenii pot sta fata in fata cu cei care care au pus bazele acestei asociatii de tip lant scurt.", a declarat Stefan Moldovan unul dintre fermierii implicati in proiect.

Orarul de functionare al magazinului este de luni pana vineri intre 7.00-21.00, sambata intre 7.00-18.00 si duminica intre 8.00-14.00.

 

 

Despre Fratia Bacilor Ardeleni

Fratia Bacilor Ardeleni este un parteneriat de tip lant scurt, creat cu fonduri europene, care reuneste mai multi producatori locali din Transilvania. Acest parteneriat a fost creat cu scopul de a oferi consumatorului produse locale de calitate, facute dupa retete traditionale ardelenesti, o interactiune directa cu producatorul si posibilitatea de a cunoaste metodele si tehnologiile de productie. De asemenea, Fratia le ofera membrilor posibilitatea de a valorifica mai bine laptele si le asigura piata de desfacere fara intermediari. Fermierii implicati in parteneriat sunt Stefan si Cosmin Moldovan (tata si fiu), Dragos Iuliu Colceru, Ion Dorin Rus, Viorel Delean si Paul Ferent.

 


 

0 comentarii3206 vizualizări17 decembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0