Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 25 Septembrie 2020 - 14174 vizitatori azi
Peste 300 de angajati E.ON s-au implicat in campania"Fii si tu Mos Craciun!".

Peste 300 de angajati E.ON au ales sa fie in acest an Mos Craciun pentru copii care provin din medii defavorizate. Partenerii proiectului, Asociatiile World Vision Romania si JCI Targu Mures, Fundatia Caminul Phillip, respectiv Fundatia Rhema din Targu Mures, au oferit angajatilor E.ON scrisorile copiilor in care acestia si-au exprimat cu mult talent care le sunt dorintele pe care mosul, cu generozitatea sa, le poate implini.

 De aceea, Mos Craciun nu a stat deoparte si a decis sa vina la copiii care i-au scris si l-au rugat sa le aduca jucarii, hainute, dulciuri, ghetute si chiar ciorapi fiindca e frig si multe lucruri le lipsesc copiilor care traiesc inconditii modeste. Pe langa pregatirea cadourilor in functie de scrisorile primite de la parteneri, angajatii E.ON au mai ajutat familii pentru care procurarea alimentelor si a hainelor pentru copii este o povara si astfel s-au mobilizat sa stranga bani si cele necesare pentru a le oferi inainte de inceperea sarbatorilor.

 Aproape 100 de cadouri au ajuns la Centrul de Zi Iona din Targu Mures, la copii din familii defavorizate din comuna Livezeni, la Casa de Copii din Glodeni, iar trei familii din Lechincioara si Madaras au primit alimente, haine si jucarii.Tot in judetul Mures, au fost oferite 115 pachete de Craciun cu fructe, creioane colorate si carti de colorat pentru copii din comuna Vaidei.

 In cadrul acestui proiect, Gradinita din Comuna Vanatori Iasi a fost dotata cu jocuri educative, tot aici fiind oferite 64 de cadouri. In judetul Cluj, au fost daruite 30 de cadouri copiilor din satul Naoiu, iar la Arad, 30 de copii si familiile lor au primit cadouri, haine si alimente. In Bucuresti, angajatii E.ON au daruit cadouri pentru 33 de copii de la Centrul de zi Philip din Ferentari.

 Proiectul "FiisituMosCraciun!"in care au ales sa se implice angajatii E.ON vine sa completeze proiectele de responsabilitate sociala derulate de E.ON Romania, cu sprijinul angajatilor, numai in acest an 600 dintre ei sustinand proiectele companiei in calitate de voluntari.

 In 2019aufost continuate proiectelecu mare impact asupra comunitatilor in care au fost implementate, precum "Energie in scolile copilariei". Astfel, in 9 scoli din tara au fost montate sisteme de iluminat moderne bazate pe tehnologie led care au condus la reducerea semnificativa a facturii la energie, valoarea investitiei fiind de circa 500.000 de euro.  Editia din acest an a Cupei E.ON Kinder de la Targu Mures a reunit circa 2.000 de mici fotbalisti, ambasadorul competitiei fiind Ilie Dumitrescu, membru al "Generatiei de Aur". Donatiile de carti la 12 spitale, scoli si biblioteci, dar si Lectiile despre energie sustinute in peste 30 de scoli, din care 10 in judetul Mures, completeaza lista actiunilor destinate comunitatii. Foarte importante au fost si campaniile de donare de sange de la Targu Mures unde afost amenajat un centru mobil de recoltare care a adunat, intr-o singura zi, 90 de persoane.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 14 milioane euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 310.000. Numai in domeniul educatiei au fost derulate proiecte de peste 6,5 milioane euro, de acestea beneficiind peste 200.000 de copii.

 

 

 

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro. 

0 comentarii2513 vizualizări23 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0