Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 25 Septembrie 2020 - 13960 vizitatori azi
Peste 5.000 romani s-au alaturat campaniei "Daruieste Lumina".

Editia din 2019 a campaniei initiate de E.ON Romania "Daruieste Lumina" a adus laolalta peste 5.000 romani care au contribuit cu 200.000 kWh, printr-un mecanism social, pentru cele 10 institutii beneficiare. In total, compania a donat 1.000.000 kWh de energie, in cadrul celor 6 editii derulate pana acum, prin contributia utilizatorilor din retelele sociale.

 In premiera, anul acesta, romanii cu conturi de Facebook si Instagram au avut la dispozitie trei modalitati diferite de a se implica in campanie. Acestia au putut sa dea Share felicitarilor personalizate create pentru fiecare institutie in parte, sa instaleze rama "Daruieste Lumina" la poza de profil de Facebook sau sa foloseasca filtrul de Instagram dedicat campaniei.Orice varianta au ales, acestia au contribuit cu 50 kWh pentru institutia pe care au nominalizat-o, fara sa ii coste nimic.

Varianta cea mai populara a fost reprezentata de distribuirea in retelele sociale a felicitarilor personalizate, pentru fiecare institutie in parte.

 Institutiile incluse in editia din acest an a campaniei sunt: Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc, Caminul pentru Persoane Varstnice Targu Mures, Liceul Special Sfanta Maria Arad, Asociatia Steps of Hope Sibiu, Gradinita Speciala Falticeni, Centrul pentru Educatie Incluziva Dumbraveni, Asociatia de Caritate Proiect Theodora Cluj-Napoca, Centrul pentru Educatie Incluziva Christiana Bocsa, Congregatia Fiicelor Sf. Maria Iasi si Centrul de Recuperare Copii Podul Lung Timisoara.

 Cantitatile de energie oferite de E.ON Romania vor fi scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a institutiilor beneficiare.

 Campania s-a bucurat de sustinerea mai multor bloggeri si influenceri, care au aflat direct de la sursa povestile emotionante ale fiecarei institutii beneficiare.Mai mult, felicitarile personalizate au fost realizate impreuna cu unul din cei mai populari creatori de continut de pe platformele de socializare, Flick.

 

 


Despre "Daruieste Lumina".

 

1 comentariu2289 vizualizări28 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0