Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 24 Februarie 2020 - 12142 vizitatori azi
Documentarul Degas: Passion for Perfection ne incanta pe 15 si 16 februarie la Happy Cinema.

La Happy Cinema seria documentarelor de arta continua cu o premiera: Degas: Passion for Perfection, o calatorie superba de la Muzeul Fitzwilliam din Cambridge pana pe strazile Parisului. Documentarul Degas: Passion for Perfection poate fi vizionat pe 15 si 16 februarie la Happy Cinema din Bistrita Retail Park.

 Trailer:  https://youtu.be/QGAC4dSNB6k

 

Degas: Passion for Perfection este o calatorie de la Muzeul Fitzwilliam din Cambridge, a carui colectie a lucrarilor lui Degas este cea mai reprezentativa din Marea Britanie, pana pe strazile Parisului. Avand acces exclusiv la lucrari rare si diverse, documentarul spune povestea fascinanta a incercarilor lui Degas de a atinge perfectiunea prin experimentarea cu noi tehnici si prin lectiile pe care le-a invatat studiindu-i pe maestrii din trecut.

 Uneori frustrat de propriile esecuri, Degas era consumat de principii obsesive si de problemele cu vederea pe care le avea, dar determinarea de a captura viata de zi cu zi este evidenta in fiecare lucrare a sa. Niciodata pe deplin multumit, multe dintre picturile si sculpturile lui Degas au fost tinute ascunse in timpul vietii sale, dar acum, printr-o analiza minutioasa, pot fi privite ca unele dintre cele mai detaliate si expresive lucrari din epoca moderna.

 Cu ajutorul povestilor scrise ale prietenilor si comentatorilor si a scrisorilor scrise chiar de Degas, acest documentar evidentiaza un adevar mult mai complex din spatele unuia dintre cei mai influenti artisti francezi ai secolului al XIX-lea si este o explorare complexa a mintii lui Degas.

 Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Happy Cinema sau online pe www.happycinema.ro.

 

Tarif unic: 26 lei

Website: www.happycinema.ro 

0 comentarii756 vizualizări05 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0