Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 9760 vizitatori azi
Promotie: 10 lei biletul in perioada 24-27 februarie 2020 la Happy Cinema cu cardul de fidelitate.

Happy Cinema Bistrita iti propune in perioada 24-27 februarie un tarif special de 10 lei biletul la orice film, in baza cardului de fidelitate.

Solicita online pe www.happycinema.ro cardul virtual Happy Cinema si ai parte de nenumarate beneficii. Cardul poate fi folosit online sau la casa de bilete Happy Cinema.

 

 

Printre filmele pe care le poti vedea cu 10 lei intre 24-27 februarie se numara:


MIAMI BICI

O comedie savuroasa cu Matei Dima (BRomania), Codin Maticiuc si Florin Piersic Jr. despre doi tineri care merg la Miami pentru a trai atat visul american cat si visul romanesc de a se imbogati rapid.

Trailer: https://bit.ly/2SFHFtB

 

SONIC THE HEDGEHOG (DUBLAT/SUBTITRAT)2D

Sonic the Hedgehog este o comedie de actiune live-action bazata pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, cu Jim Carrey in distributie.

Trailer: https://youtu.be/UfATXVoxBu0

 

INSULA FANTEZIILOR

Domnul Roarke le indeplineste toate dorintele oaspetilor sai de pe o insula tropicala. Dar cand fanteziile devin realitate, acestia trebuie sa se lupte pentru a scapa cu viata.

Trailer: https://bit.ly/2SJmjez

 

EMMA

Mult-indragitul roman al lui Jane Austen despre cum sa-ti gasesti perechea potrivita este reimaginat in aceasta noua adaptare pentru marele ecran. Frumoasa, desteapta si bogata, Emma Woodhouse este ca o regina care domneste fara rivala peste stupul ei in micutul ei orasel natal.

Trailer: https://youtu.be/rEg56OH3mJA

 

 

 

 

 

 

CHEMAREA STRABUNILOR

Adaptat dupa romanul indragitului autor Jack London, Chemarea strabunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un caine iubitor, a carui viata domestica este data peste cap atunci cand este indepartat de casa sa din California si ajunge in salbaticia din Alaska, in timpul goanei dupa aur din anii 1890.

Trailer: https://youtu.be/lalAypA3eWs

 

OMUL INVIZIBIL

Prinsa intr-o relatie violenta cu un om de stiinta genial si bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reuseste sa fuga in miezul noptii si sa se ascunda cu ajutorul surorii sale. Dar cand fostul sau se sinucide si ii lasa o parte mare din uriasa lui avere, Cecilia incepe sa suspecteze ca moartea lui nu e decat o farsa.

Trailer: https://youtu.be/AJW34dE1qfg 

 

10 ZILE FARA MAMA

Cand un tata e nevoit sa ia locul sotiei si sa aiba grija de copiii lor pentru 10 zile, cat mama e plecata in prima ei vacanta dupa prea multi ani, acesta va descoperi cat de grea este meseria de... mama.

Trailer: https://youtu.be/ip-21Qf7060

 

 

Website: www.happycinema.ro 

 

 

 

 

0 comentarii1358 vizualizări21 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0