Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 03 Iulie 2020 - 13212 vizitatori azi
Delgaz Grid modernizeaza in acest an peste 26 de kilometri din reteaua de gaz din judetul Cluj.

Cele mai ample lucrari se desfasoara in localitatile Viisoara si Padureni si municipiul Cluj-Napoca; Anul trecut, in judetul Cluj au fost inlocuiti 24 de kilometri de conducte si bransamente de gaz, iar reteaua a fost extinsa cu 10 kilometri; Un numar de 9 proiecte de investitii, a caror valoare totala este de circa 11 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an in judetul Cluj. Lucrarile vizeaza modernizarea conductelor si bransamentelor de gaz pe o lungime de peste 26 kilometri.

 "Functionarea in conditii de siguranta a retelelor de distributie a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat si in acest an peste 200 milioane de lei pentru investitii. Suntem pe deplin constienti ca nici un efort nu este prea mare atunci cand pui in prim-plan siguranta si cresterea calitatii serviciilor pentru clienti", declara Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

 Vom continua in acest an proiectele de inlocuire a conductelor si bransamentelor de gaz din localitatea Viisoara, pe o lungime de aproximativ 11 kilometri, respectiv peste 7 kilometri de conducte si bransamente vor fi inlocuiti pe strazile din localitatea Padureni.

 In municipiul Cluj Napoca vor fi modernizati circa 7 kilometri din reteaua de distributie, in principal pe strazile: Busuiocului, Sitarilor, Valea Chintaului, Paris, Rasaritului, Campul Painii, Alexandru Borza, Ion Creanga, Gh. Sincai, Neagra si Victor Babes.

 Anul trecut in judetul Cluj s-au derulat sase proiecte de investitii prin intermediul carora s-au inlocuit circa 24 de kilometri de conducte si bransamente gaze naturale, iar reteaua a fost extinsa cu aproximativ 10 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cea mai mare parte a retelei de gaz, respectiv 11 kilometri, a fost inlocuita in Viisoara iar in Turda au fost inlocuiti peste 5 kilometri pe strazile Petru Maior si Sandulesti, valoarea totala a acestor investitii depasind 6 milioane lei.

 Delgaz Grid a investit in anul 2019 peste 210 milioane lei, in special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte si bransamente gaz.

 

 

 

Despre Delgaz Grid 

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.650 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.500 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 2 miliarde de euro.

 

0 comentarii1589 vizualizări24 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0