Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 10060 vizitatori azi
Program de formare pentru dobandirea de competente in domeniul economiei circulare.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare  Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bistrita-Nasaud, a organizat in perioada 11-26 februarie 2020 un program de formare in cadrul caruia 23 de cadre didactice au dobandit competente in domeniul economiei circulare si au insusit intrumente educationale care vor fi aplicate in cadrul activitatilor educative. Scopul organizarii activitatilor educative de catre cadrele didactice este acela de a creste nivelul de constientizare al elevilor cu privire la valorile Uniunii Europene si de a contribui la o trecere mai lina a generatiilor viitoare de la o economie industriala, la o economie a viitorului.

Ca urmare a finalizarii programului de formare in data de 03 martie 2020, incepand cu ora 15,00 va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud festivitatea de inmanare a certificatelor de absolvire.

Avand in vedere parteneriatul dintre organizatiile noastre, in implementarea actiunilor de comunicare pe teme europene de interes local si regional ale Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, am fi onorati daca ati accepta invitatia noastra de a participa la acest eveniment.

Contact: Monica Muresan - Secretar General CCIBN/Manager Centrul de Informare Europe Direct Bistrita, Hurjui Ramona Simina - Asistent Manager Centrul de Informare Europe Direct Bistrita, tel./fax: 0263-230640, e-mail: europedirect@cciabn.ro .


 

Cu stima,

 

Vasile Bar

Presedinte CCI BN

0 comentarii1204 vizualizări02 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0