Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 03 Iulie 2020 - 13970 vizitatori azi
Inmanare a certificatelor de absolvire a cursului - Lumea ca un cerc perfect.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare  Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bistrita-Nasaud, a organizat un program de formare gratuit, in perioada 11 Februarie - 26 Februarie 2020, in cadrul caruia un numar de 23 de cadre didactice au avut posibilitatea de a dobandi competente in domeniul economiei circulare de a-si insusi instrumente educationale care vor fi aplicate in cadrul activitatilor educative.

Scopul organizarii activitatilor educative pentru cadrele didactice a fost de a le pregati pentru nivelul de constientizare al elevilor cu privire la politicile Uniunii Europene si de a contribui la o trecere mai lina a generatiilor viitoare la o economie a viitorului. Participantii au invatat mai multe despre economia circulara, au aflat ca o astfel de schimbare are beneficii cum ar fi: reducerea presiunii asupra mediului, protejarea resurselor naturale,  incurajarea inovarii si cresterea numarului de locuri de munca, abordand proactiv  provocarea de a transmite mai departe informatiile inspre elevii pe care ii instruiesc, invatandu-i  ce inseamna sa recicleze, sa reutilizeze, sa repare, etc.

Marti, 03 Martie 2020, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, a avut loc festivitatea de inmanare a certificatelor de absolvire a cursului "Lumea ca un cerc perfect: economia circulara va schimba planeta", ca urmare a finalizarii programului de formare.

 

 

Persoana de contact: Muresan Monica-Manager proiect. Tel. Mobil: 0733-900201; Codau Cristina-Maria - Consilier de comunicare, tel mobil:0733900210, e-mail: europedirect@cciabn.ro, tel/fax:0263-210038

0 comentarii1589 vizualizări05 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0