Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 8724 vizitatori azi
Documentarul Van Gogh - A New Way of Seeing, in exclusivitate la Happy Cinema Bistrita.

Sambata, 7 martie si Duminica, 8 martie la Happy Cinema va rula documentarul Van Gogh - A New Way of Seeing. Poate mai mult decat in cazul oricarui alt artist, viata lui Van Gogh a captivat profund imaginatia povestitorilor.

 Documentarul ofera o perspectiva noua asupra biografiei unuia din cei mai iubiti artisti ai lumii, avand acces nelimitat la comorile din Muzeul Van Gogh din Amsterdam si prezinta interviuri exclusive cu echipa curatoriala a muzeului si istorici de arta.

 

Regizorul David Bickerstaff: "Van Gogh si-a inceput cariera de pictor la 27 de ani si a facut arta doar 10 ani, dar ceea ce nu multa lume realizeaza este ca in primii 5 ani a facut doar desene si picturi in acuarela, nu picturi in ulei. A produs peste 450 de tablouri in ultimii 5 ani de viata, ceea ce este uimitor, cand ne gandim cate capodopere sunt printre ele. Imaginati-va cate ar mai fi produs daca nu s-ar fi sinucis. Acest film arata ca Vincent nu era un nebun, un geniu izolat, ci un ganditor remarcabil, care era extrem de cultivat, incercand constant sa inteleaga care este esenta productiei artistice. Prin scrisorile sale ne dam seama ca nu suporta ignoranta si ca era avid sa interactioneze cu lumea, in special cu natura si cu indivizi obisnuiti."

 Filmat cu maiestrie si utilizand chiar cuvintele lui Van Gogh din scrisorile sale catre familie si prieteni, Van Gogh - A New Way of Seeing ilustreaza viata si opera lui Van Gogh, un artist fascinant, dar de cele mai multe ori neinteles.

 Trailer: https://youtu.be/r0_UIM971TA

 

 Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete Happy Cinema Bistrita (din incinta Bistrita Retail Park) sau online pe www.happycinema.ro  

 

Website: www.happycinema.ro

 

 

 

 

 

0 comentarii1071 vizualizări06 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0