Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 9062 vizitatori azi
E.ON Energie Romania suspenda temporar activitatea magazinelor E.ON incepand de luni, 23 martie.

Clientii sunt rugati sa foloseasca canalele de comunicare alternative pentru obtinerea de informatii si efectuareade diverse operatiuni; De la transmiterea indexului, contractarea unui abonament de energie sau servicii, pana la plata facturii, clientiirezolvatotul rapid si simplufara sa mai iasa din casa, prin intermediul E.ON Myline;

Call Center-ul poate fi apelat la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366;

 

Pentru ca ne preocupa atat siguranta si sanatatea clientilor si angajatilor, cat si continuarea activitatii de furnizare si de relationare cu clientii nostri, am luat o serie de masuri menite sa asigure distantarea sociala,in scopul limitarii raspandirii virusului COVID-19. In acest sens, E.ON Energie Romaniaa luat decizia de a suspenda temporar activitatea magazinelor E.ON (Centrede Relatii Clienti) incepand de luni, 23 martie a.c.

 Ramanem in continuare la dispozitia clientilor nostri prin intermediul canalelorde comunicare alternative la care ne pot contacta oricand:

 Apeland Call Center-ul la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366 unde asistentul virtual Ioana ofera, simplu si rapid, informatii utile legate de facturile de gaz/electricitate, 24/7. Totodata, consultantii E.ONpot prelua apeluri si oferi informatii si solutii de luni pana vineri intre orele 08.00-20.00;

  • Prin email la serviciiclienti@eon-romania.ro
  • Prin contul E.ON Myline se pot efectua direct operatiuni legate de contul personal; Clientii care nu au un cont Myline il pot activa pe eon.ro/myline

 Prin SMS la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold si confirmare plata;

  • Prin Live Chat direct din contul E.ON Myline sau din pagina de Facebook E.ON Romania;

 

Mai multe detalii despre serviciile online puse la dispozitie de companie pot fi gasite accesandeon.ro/servicii-online.

 Compania nostra respecta cu strictete toate recomandarile si masurile anuntate de autoritati in vederea limitarii raspandirii coronavirusului si se va conforma tuturor masurilor care vor fi anuntate pe viitor.

 Le multumim clientilor pentru intelegere si pentru responsabilitatea de care dau dovada in aceasta perioada si ii asiguram de faptul ca facem tot ceea ce este necesar pentru ca masurile luate sa nu afecteze calitatea serviciilor noastre.

 

Despre E.ON Energie Romania
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii672 vizualizări20 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0