Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 10034 vizitatori azi
Delgaz Grid este pregatita sa asigure continuitatea in alimentarea cu energie electrica si gaze naturale.

Activitatile de dispecerat, interventii pentru solutionarea incidentelor si deranjamentelor, precum si cele de mentenanta continua sa se desfasoare normal; O parte a lucrarilor in teren a fost limitata; Activitatea de procesare a cererilor de racordare la retea si de emitere a avizelor de amplasament se va realiza exclusiv onlineActivitatea Centrelor de Relatii cu Publicul va fi suspendata temporar, incepand de luni, 23 martie;

 

 Delgaz Grid, compania de distributie a gazelor si energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregatita sa faca fata situatiei generate de raspandirea coronavirusului, fiind pus in aplicare un plan cu actiuni si masuri menite sa asigure continuitatea alimentarii consumatorilor.

 Astfel, activitatile de baza: dispecerat, interventii pentru solutionarea incidentelor si deranjamentelor la retelele de energie, precum si mentenanta sistemului de distributie continua sa se desfasoare normal. Totusi, o parte a lucrarilor de teren a fost limitata, in scopul protejarii clientilor si angajatilor, fara a fi afectata siguranta si continuitatea alimentarii cu energie.

 Totodata, au fost instituite masuri de protectie prin intensificarea igienizarii tuturor spatiilor de lucru. In acelasi timp, din grija pentru clienti si angajati, activitatea Centrelor de Relatii cu Publicul este suspendata temporar, incepand cu data de 23 martie, urmand ca interactiunile cu persoanele fizice sau juridice sa fie efectuate prin intermediul canalelor alternative.

 Referitor la activitatea de procesare a cererilor de racordare la retea si de emitere a avizelor de amplasament, aceasta se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului Delgaz Grid www.delgaz.ro. Ne cerem scuze pentru intarzierile care pot aparea, dar ii asiguram pe clienti ca facem totul pentru a le solutiona cat de repede posibil.

 

 Compania Delgaz Grid asigura in continuare functionarea permanenta, 24/7, a dispeceratului de urgenta si a echipelor de interventie.

 Pentru a ne proteja sanatatea solicitam sprijinul clientilor pe care ii rugam sa pastreze o distanta de minimum 2 metri fata de personalul companiei noastre aflat la interventii in reteaua de energie electrica sau la instalatiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, ii rugam sa ne anunte daca se afla in izolare la domiciliu.

 Le multumim clientilor pentru intelegere si dorim sa le transmitem faptul ca respectam cu strictete toate recomandarile si masurile anuntate de autoritati in vederea limitarii raspandirii coronavirusului si ne vom conforma tuturor masurilor care vor fi anuntate pe viitor.

 

 

 

Despre Delgaz Grid

 Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveste peste 3 milioane de clienti. Compania opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.000 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei( Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.000 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.

De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 2 miliarde de euro.

 

 

 

0 comentarii707 vizualizări21 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0