Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 06 Iunie 2020 - 928 vizitatori azi
HAPPYCINEMA, primul lant de cineplexuri care isi muta premierele anulate de COVID, in online.

HAPPYCINEMA va invita sa urmariti online documentarele ‘‘Rembrandt: From the National Gallery, London and Rijksmuseum", ‘‘Michelangelo: Love and Death", si ‘‘Leonardo from the National Gallery, London". Premierele filmelor erau programate initial la Happy Cinema in martie si aprilie, insa acum vor putea fi vizionate online accesand https://play.happycinema.ro/

Documentarul dedicat lui Rembrandt aduce in scena colectia gazduita de Galeria Nationala a Londrei si Rijksmuseum din Amsterdam.Avand acces exclusiv, privilegiat, in ambele galerii, filmul documenteaza aceasta expozitie de reper, in timp ce intersecteaza povestea vietii lui Rembrandt cu pregatirile acestor institutii de renume mondial. Documentarul se concentreaza pe evidentierea ultimilor ani ai vietii lui Rembrandt, considerati, in general, a fi cei mai prolifici ani ai sai.

Trailer-ul poate fi urmarit aici:https://bit.ly/35FdpoO

 

Documentarul Michelangelo - Love and Death va invita intr-o calatorie prin muzeele din Florenta, Roma si Vatican, pentru a explora maretia lucrarilor lui Michelangelo.Fiind un artizan virtuos, priceperea artistica a lui Michelangelo este evidenta in tot ceea ce el a realizat. Lucrarile frumoase si diverse, cum ar fi statuia lui David, profunda Pietà din Bazilica Papala a Sfantului Petru si marea sa realizare, tavanul Capelei Sixtine, bucura in continuare milioane de vizitatori.
Trailer-ul poate fi urmarit aici: https://bit.ly/3b9lTWn

 

"Leonardo from the National Gallery, London"este titlul documentarului care surprinde entuziasmul deschiderii la Galeria Nationala din Londra a celei mai mari colectii de picturi semnate de Leonardo da Vinci. Pe langa emotia momentului, filmul ofera o explorare fascinanta a marilor lucrari ale artistului, explicate de curatori, restauratori si invitati speciali.
Trailer-ul poate fi urmarit aici:https://bit.ly/3bauyri

 

Documentarele sunt subtitrate in limba romana iar costul unei vizionari este de 19 lei.

Platforma dezvoltata de Happy Cinema va fi imbogatita permanent cu noi titluri, atat filme documentare cat si filme pentru intreaga familie.

 

HAPPYCINEMA este al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala si este un brand construit cu un capital 100% romanesc. Cinematografele din Bucuresti, Bacau, Buzau, Bistrita, Focsani, Alexandria sunt temporar inchise, acestea isi vor relua activitatea in functie de reglementarile impuse de autoritati.

Planul de extindere al retelei de cinematografe nu va fi afectat, urmand ca in viitorul apropiat sa se inaugureze Happy Cinema Slobozia si Happy Cinema in Colosseum Mall din Bucuresti.

 

 

0 comentarii896 vizualizări06 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0