Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 06 Iunie 2020 - 748 vizitatori azi
Liberalizarea pieteigazelor naturale vine cu vesti bune. Ce trebuie sa stiti?

Continuitatea furnizarii este asigurata si dupa 1 iulie; Pretul este cel mai mic din oferta E.ON pentru piata libera;Aveti libertatea de a alege oferta care vi se potriveste cel mai bine; De la 1 iulie 2020, pretul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, ci se va forma liber, reflectand conditiile din piata.

Un beneficiu pe care il aduce liberalizarea este posibilitatea de a alege oferta care corespunde cel mai bine nevoilor voastre.

 Clientii E.ON, unul dintre cei mai importanti furnizori de gaze naturale, electricitate si solutii energetice din Romania, care au la acest moment un contract reglementat, vor primi o ofertape parcursul lunilor maisi iunie, odata cu factura.

 O veste buna este ca furnizarea gazelor naturale este garantata si dupa 1 iulie in baza contractelorexistente, in cazul in care clientii nu opteaza pana la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piata libera.

 Totodatapretul gazelor naturalecare a fost redus inca din luna aprilie,va ramane stabil si este cel mai micpret din oferta curenta a companiei pentru clientii casnici dinpiata libera.

 Vetiavea in continuareacces gratuit laserviciile consacrate:

E.ON Myline-contul de client prin care puteti gestiona si achita facturi, transmite indexul autocitit sau puteti confirma o plata direct de pe laptop sau smartphone;

Ioana - asistentul virtual de la care puteti obtine informatii despre factura si transmite indexul contorului fara a fi nevoie de interactiunea cu un agent;

eBooking - serviciul prin care va puteti planifica vizita la oricare dintre magazinele companiei;

info SMS si autocitire index- serviciile prin care putetiafla cat aveti de platit, puteti confirma o plata si transmite indexul autocitit.

 Experientade15 ani si pozitia de toppe care compania o are pe piata de energieinseamna garantia de a avea un partener de incredere pe termen lung, in privinta asigurarii continuitatii furnizarii gazelor naturale, siaunor servicii sisolutii inovatoare, la preturi competitive. Acestea sunt promisiunile companiei pentru voi si pentru viitor.

 Cei care doresc mai multe informatii despre liberalizarea pietei gazelor naturale pot consulta website-ul www.eon-gaz-furnizare.ro saupot solicitadetalii prin e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro ori telefonic la 0800 800 366 / 0800 800 900 (numere gratuite, apelabile din orice retea).

 

 

Despre E.ON Energie Romania
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati. Grupul E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. De la intrarea pe piata din Romania, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

 

 

 

 

 

0 comentarii840 vizualizări11 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0