Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Romanii au daruit 250.000 kWh pentru cei afectati de epidemia de Coronavirus.

Romanii au daruit 250.000 kWh in cadrul noii editii a campaniei "Daruieste Lumina", derulata de E.ON Romania, pentru a-i sustine pecei care au nevoie de ajutor in aceasta perioada.

 Participantii la campanie au trimis povesti ale semenilor lor, despre care stiau ca au nevoie de sprijin, si astfel au contribuit cu cate 100 kWh pentru persoanele nominalizate, fara sa ii coste nimic.

 Singura conditie pentru ca prietenii, rudele sau cunoscutii lor sa primeascacei 100 kWh, a fost ca persoanele nominalizate sa aiba un abonament E.ON pentru minim unul din cele doua tipuri de servicii: gaze naturale sau energie electrica.

 

Mai mult, intrucat multi dintre sustinatorii campaniei Daruieste Lumina, ajunsa la cea de-a saptea editie, au dorit sa contribuie cu energie si pentru institutiile sociale care au primit mai putine donatii in aceasta perioada, o parte din kilowatti vor ajunge si la acestea.

 

Numele si datele de contact ale persoanelor nominalizate nu vor fi facute publice, iar cantitatile de energie vor fi scazute din urmatoarele facturi primite.

 

Aceasta editie a campaniei Daruieste Lumina a fost, totodata, si cea mai rapida editie organizata pana acum, venind ca un raspuns la situatia delicata din Romania, din momentul instalarii starii de urgenta, cand peste 1 milion de romani au intrat in somaj tehnic si, implicit, si familiile lor au fost afectate. E.ON Romania a reactionat prompt, propunandu-si sa stimulezede la distanta implicarea sociala si solidaritatea romanilor fata de semenii lor mai putin norocosi.

Despre "Daruieste Lumina"

 

Campania "Daruieste Lumina" reprezinta inca un exemplu de implicare a E.ON Romania in viata comunitatilor locale.

Prima editie a campaniei s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh unui numar de 12 institutii - spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Initiativa a fost continuata in luna decembrie a aceluiasi an, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii nevoiase, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre alte 16 institutii. In 2017, aproximativ 20.000 de romani au decis sa se implice si au daruit unui numar de 14 institutii200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale pusi in campanie de E.ON, iar in 2018 peste 1.000 romani au contribuit cu energie instalandu-si o rama personalizata la fotografia de profil de Facebook, cantitatea totala de kWh acordata fiind de 100.000.       La ultima editie, cea din decembrie 2019, E.ON a contribuit cu 200.000 kWh pentru 10 institutii sociale din toata tara.

Campania s-a calificat anul trecut in finala Digital Communication Awards de la Berlin, alaturi de proiecte de amploare din intreaga Europa.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 14 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 310.000.

 

 

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

0 comentarii2954 vizualizări18 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0