Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 20 Ianuarie 2021 - 6888 vizitatori azi
Delgaz Grid - activitatile de relatii cu publicul se realizeaza exclusiv online si telefonic.

Echipele Delgaz Grid vor fi pe teren pentru a asigura alimentarea cu gaze naturale si energie electrica a celor peste 3 milioane de clienti, insa activitatea de relatii cu publicul va continua sa se desfasoare exclusiv online, respectiv telefonic si dupa ridicarea starii de urgenta din Romania, impusa de pandemia de Coronavirus.

 Astfel, preluarea cererilor de racordare la retea si emitere a avizelor de amplasament se realizeaza prin intermediul site-ului www.delgaz.ro. Agentii companiei pot fi contactati zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00-16.00, datele de contact regasindu-se pe https://delgaz.ro/despre-noi/servicii-online.

 Operatiunea de citire a contoarelor de gaz si electricitate se desfasoara in conditii normale pentru contoarele aflate la limita de proprietate. Clientii ale caror contoare se afla in interiorul locuintei sunt incurajati sa foloseasca mijloacele de comunicare online si cele telefonice puse la dispozitie de catre companiile furnizoare de energie electrica/gaze naturale cu care se afla in relatii contractuale.

 Aditional canalelor de comunicare ale furnizorilor, compania noastra pune la dispozitie si o adresa de email programari-citire@delgaz-grid.ro, respectiv numerele de telefon: 0753.312.522 sau 0753.101.977 (de luni pana vineri intre orele 08.00-17.00) unde pot trimite indexul citit.

 Din grija pentru clienti si angajati, compania de distributie a gazelor si energiei electrice va mentine masurile de siguranta recomandate de autoritati, precum si cele decise si aplicate la nivelul intregului Grup E.ON.

 Astfel, tehnicienii companiei sunt echipati cu masti si manusi de unica folosinta pe care le utilizeaza pe toata durata interventiilor de pe teren. Totodata, atunci cand sunt solicitati sa intervina la instalatiile interioare, acestia se asigura ca pastreaza distanta de siguranta de minim 1,5 metri recomandata fata de celelalte persoane.

 Delgaz Grid asigura serviciul de permanenta, 24 /7, unde pot fi semnalate disfunctionalitati in ceea ce priveste alimentarea cu gaze naturale sau energie electrica.

 In cazul in care simt miros de gaz, clientii sunt rugati sa apeleze numerele de telefon pentru situatii de urgenta: 0800 800 928 si 0265 200 928.

 Pentru a semnala intreruperile in furnizarea energiei electrice, furturi de energie sau de echipamente, clientii sunt rugati sa apeleze numerele pentru deranjamente: 0800 800 929, 0232 200 430, 0232 200 431 si 0232 200 432.

 Multumim clientilor si angajatilor nostri pentru intelegerea si responsabilitatea manifestata in aceasta perioada speciala.

 

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveste peste 3 milioane de clienti. Compania opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.000 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.000 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

 

 

0 comentarii2051 vizualizări20 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0