Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 20 Ianuarie 2021 - 6140 vizitatori azi
HAPPYCINEMA ofera noi documentare si un portofoliu variat de productii online.

Platforma online HAPPYCINEMA ofera noi titluri care pot fi vizionate din confortul propriei locuinte. Catalogul este foarte divers, cu productii de scurtmetraj si lungmetraj, si cuprinde genuri pentru toate gusturile, de la documentare, comedii, filme romantice, drame si chiar teatru online pentru copii.

 "De la debutul platformei, documentarele de arta au fost cele mai vizionate, au avut succes, ceea ce ne-a convins de apetitul romanilor pentru filme de calitate. Vom oferi saptamanal titluri noi cu subtitrare in limba romana. Filmele pot fi accesate in siguranta, la o calitate excelenta", a declarat Ecaterina Mateescu, manager Happy Cinema.

 

Mai jos sunt noile documentare disponibile pe platforma:

 Van Gogh - A New Way of Seeing

Documentarul ofera o perspectiva noua asupra biografiei unuia din cei mai iubiti artisti ai lumii, avand acces nelimitat la comorile din Muzeul Van Gogh din Amsterdam si prezinta interviuri exclusive cu echipa curatoriala a muzeului si istorici de arta.

Trailer:https://bit.ly/2ZnrSoh

 

Canaletto & the Art of Venice

Cinefilii se vor imbarca intr-un tur care ii va duce in locurile indragite ale secolului al XVIII-lea, care au fost imortalizate de Canaletto - de la Podul Rialto la Piata San Marco, si de la Palatul Dogilor la Biserica Santi Giovanni e Paolo.

Trailer:https://bit.ly/2WH9HIj

 

Florenta si Galeriile Uffizi

"Florenta si Galeriile Uffizi: o calatorie in inima Renasterii" este mult mai mult decat un documentar clasic de arta: este o calatorie multidimensionala, multi-senzoriala in Renasterea italiana prin cele mai frumoase si reprezentative lucrari de arta ale perioadei.

Trailer: https://bit.ly/2LBP8qq

 

 

Leonardo da Vinci. Geniul din Milano

Documentarul urmareste anii pe care Leonardo Da Vinci i-a petrecut in Milano, perioadain care a devenit un ilustru simbol al Renasterii. In acest context, Milano a fost un oras de legenda, un adevarat epicentru cultural.

Trailer: https://bit.ly/2TlrX7Q

 

Degas: Passion for Perfection

Filmul este o calatorie de la Muzeul Fitzwilliam din Cambridge, a carui colectie a lucrarilor lui Degas este cea mai reprezentativa din Marea Britanie, pana pe strazile Parisului. Avand acces exclusiv la lucrari rare si diverse, documentarul spune povestea fascinanta a incercarilor lui Degas de a atinge perfectiunea prin experimentarea cu noi tehnici si prin lectiile pe care le-a invatat studiindu-i pe maestrii din trecut.

Trailer:https://bit.ly/3dTKfF2

 

In saptamanile urmatoare, vor fi disponibile si mult asteptatele documentare Klimt & Schiele - Eros si Psyche, Tintoretto. Un rebel in Venetia,Water Lilies of Monet - The Magic of Water and Light,Gauguin in Tahiti. Paradisul pierdut, Muzeul Prado. O colectie a minunilor si multe altele.

 Documentarele sunt subtitrate in limba romana iar costul unei vizionari este de 19 lei. Pentru restul filmelor o vizionare este 12 lei, iar pentru teatru o vizionare costa 18 lei.

 HAPPYCINEMA este al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala si este un brand construit cu un capital 100% romanesc. Cinematografele din Bucuresti, Bacau, Buzau, Bistrita, Focsani, Alexandria sunt temporar inchise, acestea isi vor relua activitatea in functie de reglementarile impuse de autoritati.

Planul de extindere al retelei de cinematografe nu va fi afectat, urmand ca in viitorul apropiat sa se inaugureze Happy Cinema Slobozia si Happy Cinema in Colosseum Mall din Bucuresti.

 

 

0 comentarii2142 vizualizări20 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0