Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 13 Iulie 2020 - 18934 vizitatori azi
O aplicatie auto care trebuia sa poarte denumirea COVID, nevoita sa isi schimbe numele.

Pandemia actuala a adus numeroase schimbari pentru afaceri si nu doar in plan economic. O companie software din Iasi este in situatia inedita de a "reboteza" o aplicatie auto care imparte numele cu boala cauzata de noul coronavirus. Dezvoltatorii aplicatiei COVID lucrau la acest produs de peste un an de zile si au lansat o versiune beta in aceasta primavara pentru a ajuta persoanele care vor sa se ocupe de reparatia masinii, fara a se deplasa la service. Lansarea a avut loc sub un nume provizoriu, ConstatareVideo, din dorinta de a nu amana accesul soferilor si al mecanicilor auto la un instrument care le usureaza viata, in special in contextul limitarilor de circulatie pe timpul starii de urgenta.


Echipa din spatele aplicatiei este amuzata de situatie, desi planurile le-au fost date peste cap, se bucura ca au evitat la limita sa investeasca in promovarea unui brand cu o conotatie negativa. Pentru a asigura continuitatea serviciului, site-ul si instrumentele aplicatiei ConstatareVideo.ro vor functiona provizoriu sub acest nume pana la finalizarea noii identitati.

Florin Mare, managing partener Boomerang, consultant branding: "COVID era un nume functional, care sumarizeaza cu ce se ocupa afacerea sub forma unei prescurtari de la Constatare Video. Am decis sa construim un nume nou, inventat, care nu poate fi confundat cu nimic si pe care sa il putem consolida ca un brand puternic."

Aplicatia realizeaza comunicarea devizelor de service si acceptul clientului pentru lucrari si piese intr-un mod rapid si simplu. Operatorul din service trimite un link cu o constatare video clientului, in care sunt incluse recomandarile de piese si operatiuni. Clientul accepta sau refuza cu doar cateva click-uri, aceasta comanda ajunge la service iar apoi masina poate intra in reparatii.

Constatarea video poate fi folosita de oricine, fara abonamente lunare sau costuri de instalare. Toate detaliile sunt disponibile pe ConstatareVideo.ro.

Andrei Danila - CEO la Code932, compania dezvoltatoare: "Ideea constatarii video ne-a venit din experientele personale legate de masini, cand trebuia sa mergem in service pentru a fi de acord cu anumite operatiuni sau incercam sa comunicam prin mesaje, iar apoi ne era dificil sa le mai identificam pentru a vedea ce am confirmat si ce nu."

Code932 este o companie 100% romaneasca, cu o experienta de peste 15 ani, specializata in tehnologie si digitalizare, concentrata pe eficientizarea activitatii companiilor.

***

Pentru mai multe informatii:

Andrei Danila - CEO Code932
+40 722.346.999
andrei.danila@code932.ro 

Prezentare YouTube:

 https://www.youtube.com/watch?v=qGr6VWxC4kA

0 comentarii1323 vizualizări25 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0