Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Competitia E.ON Energy Challenge ia startul, premiile totale puse in joc fiind de peste 4.500 de euro.

Competitia se adreseaza studentilor si masteranzilor pasionati de lumea energiei; Inscrierile se fac pana pe data de 20 decembrie, pe site-ul competitiei; Echipele finaliste vor avea sesiuni de training cu specialisti in domeniu; In aceasta saptamana s-a dat startul celei de-a saptea editii a competitiei studentesti Energy Challenge 2021, organizata de E.ON Romania. Studentii si masteranzii din orice centru universitar din tara, pasionati de domeniul energiei si care au initiative sau proiecte pe teme legate de Eficienta Energetica & Optimizare Retea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii clienti, au acum ocazia sa isi expuna ideile in cadrul unui concurs dedicat.

Inscrierea proiectelor se face pana in data de 20 decembrie, pe site-ul competitiei, in pagina https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/. Ulterior, proiectele vor fi analizate de un juriu format din specialisti E.ON si in functie de punctajul obtinut, primele clasate de la fiecare sectiune se vor califica in etapa urmatoare, cea a interviurilor.

La finalul lunii ianuarie 2021 vor fi comunicate echipele finaliste, urmand ca acestea sa participe online, in luna februarie, la workshop-urile organizate in cadrul Energy Challenge Academy. Finala competitiei urmeaza sa aiba loc peste cateva luni, la o data ce urmeaza a fi comunicata.

Si in acest acest an premiile sunt atractive: 3.000 euro premiul I,  premiul II cate un IPad, respectiv, premiul III cate un voucher eMAG de 1.000 lei pentru fiecare membru din echipa castigatoare.

E.ON Energy Challenge a debutat in anul 2015 si de atunci a antrenat circa 250 de studenti din diferite centre universitare din Romania. Proiectele prezentate pe parcursul acestor ani au oferit solutii inovative inedite, unele dintre acestea fiind replicate in cadrul companiei E.ON.

Castigatoarea editiei 2020 a fost Team ATLAS - Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava, iar locul doi a fost ocupat de echipa Sleepsoft - Universitatea Transilvania Brasov, in timp ce pe locul trei s-a aflat echipa AbracaData - Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea din Bucuresti.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de competitia E.ON Energy Challenge, va invitam sa accesati pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/studentenergychallenge.

 

 

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,2 milioane de clienti.



 

 

 

0 comentarii2989 vizualizări25 noiembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0