Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 26 Februarie 2021 - 30988 vizitatori azi
Deutsche Telekom si Microsoft redefinesc parteneriatul pentru a oferi experiente de cloud computing.

Grupul Deutsche Telekom si Microsoft Corp. anunta o extindere a parteneriatului lor, care va ajuta companiile de toate dimensiunile sa-si accelereze initiativele de cloud si transformare digitala. Pentru multe companii, cloud-ul reprezinta o oportunitate de a reduce costurile IT, de a creste flexibilitatea si de a accelera inovatia. Cu toate acestea, pentru a profita din plin de cloud computing, este nevoie de o retea de inalta performanta, care sa poata fi adaptata pentru a satisface cerintele tehnologice in crestere. Prin combinarea capabilitatilor de cloud si AI ale Microsoft cu serviciile de telecomunicatii si Cloud Migration Framework de la Deutsche Telekom, clientii vor putea sa isi mareasca productivitatea, sa realizeze operatiuni mai rapide si mai eficiente.

"Am convenit asupra cadrului pentru cresterea strategica comuna pe termen lung, alaturi de partenerul nostru Microsoft. Suntem incantati. Acest parteneriat ne va permite sa imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri. De asemenea, ne vom sprijini reciproc in procesul de digitalizare si dezvoltare a retelei", a spus Adel Al-Saleh, membru in Consiliul de Administratie al Deutsche Telekom si CEO al T-Systems.

"Transformarea digitala nu a fost niciodata mai urgenta. Stim ca urmatorul deceniu de performanta economica pentru fiecare afacere, fie ea mare sau mica, va depinde de investitiile digitale realizate astazi", a declarat, la randul sau, Jean-Philippe Courtois, vicepresedinte executiv si presedinte Microsoft Global Sales, Marketing and Operations. "Prin acest parteneriat strategic, care combina puterea retelei Deutsche Telekom si a cloud-ului Microsoft, clientii vor beneficia de mai multe oportunitati de a deveni mai puternici, de a accelera inovatia si, in cele din urma, de a avea succes".


Infrastructura cloud de incredere pentru accelerarea inovatiei in afaceri

Livrarea de aplicatii software sigure si puternice necesita o infrastructura IT moderna. Pentru a accelera inovatia in afaceri, Deutsche Telekom intentioneaza sa migreze majoritatea sarcinilor interne de lucru IT catre public cloud pana in 2025, iar Microsoft Azure reprezinta un pilon principal al acestei strategii. Prin intermediul unui program de instruire la nivelul intregii companii, mii de angajati Deutsche Telekom vor invata cum sa maximizeze beneficiile Azure.

Mutarea modului de lucru in cloud este una dintre zonele vizate ale parteneriatului. Din punct de vedere istoric, mainframe-urile au fost concepute ca servere de mari dimensiuni pentru a rula operatiuni online cu volum mare si procesare in serie. Folosind mainframe-uri bazate pe cloud, companiile pot furniza servicii noi pe baza cerintelor in continua evolutie ale clientilor, fara a moderniza hardware-ul vechi. Aceasta inseamna ca firmele pot avea continuitate in afaceri si eficienta energetica, reducand in acelasi timp costurile hardware si cele operationale.

Telekom le va oferi, de asemenea, clientilor sai acces direct in cloud-ul Microsoft prin Azure xpressRoute, care va raspunde mai bine nevoilor colaboratorilor.

 

Permiterea colaborarii digitale si eficientizarea operatiunilor comerciale

Pentru a ajuta oamenii si companiile sa fie mai conectati si mai productivi de oriunde, Telekom va oferi Microsoft 365, inclusiv Microsoft Teams. Ca parte a acestei intelegeri, cele doua companii au inceput un proiect pentru scolile germane de schimbare a modului traditional de lucru in educatie, permitand invatarea de la distanta prin infrastructura IT bazata pe cloud, dispozitive moderne si aplicatii de productivitate si colaborare in cloud, parte din Microsoft 365.

Pentru a beneficia de avantajele cloud computing-ului pentru procesele critice aferente afacerilor, cum ar fi planificarea resurselor intreprinderii si gestionarea lantului de aprovizionare, Telekom isi sprijina clientii prin mutarea mediilor SAP catre Azure. Solutiile SAP pe Azure ofera securitate avansata, continuitatea afacerii si reduc cheltuielile hardware, oferind un avantaj start-up-urilor si organizatiilor de mici dimensiuni.

 

Accelerarea initiativelor cloud: evaluare, migratie, servicii

T-Systems, divizia de servicii IT&C a Deutsche Telekom la nivel global, a migrat si a gestionat in siguranta aplicatii la scara larga si sarcini de lucru critice. Avand Azure ca platforma cloud preferata pentru anumite zone de solutii, T-Systems ofera aceste capabilitati companiilor din toate industriile, astfel incat sa poata valorifica la scara globala, securitatea si ultimele progrese fara ca firmele sa fie nevoite sa gestioneze instalarea si mentenanta.

Companiile mici si mijlocii vor beneficia de aceste oferte, urmand sa se concentreze pe competentele lor de baza, fara sa mai aloce resurse si cunostinte specifice.

Telekom si Microsoft vor colabora indeaproape pentru a continua sa raspunda nevoilor de conformitate si cerintelor de reglementare europene.

***

 

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

 

0 comentarii1253 vizualizări21 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0