Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Premiera online: comedia "Chemarea Venetiei".

In perioada in care cinematografele sunt inchise, industria se reinventeaza si filmele au mai nou premiera direct online. Pe https://play.happycinema.ro/ puteti urmari premiera filmului francez "Chemarea Venetiei" (Venise n est pas en Italie) iar in curand urmeaza lansarea altor premiere nationale online, titluri precum The wedding year, Blackbird, The Haunt si Night Shift.

     "Chemarea Venetiei" este regizat de Ivan Calberac, filmul avandu-l ca protagonist pe Emile, care are 15 ani. Locuieste in Montargis, alaturi de tatal sau cam zapacit si mama ce i-a vopsit intotdeauna parul blond, pentru ca, se pare, asa arata el mai bine. Cand o fata pe care Emile o place foarte mult il invita in vacanta de vara la Venetia, el este mai mult decat fericit.

       Dar exista o problema - parintii lui decid sa-l insoteasca! Aceasta este povestea unui adolescent nascut intr-o familie ce nu poate fi clasificata, povestea unei prime iubiri, miraculoasa si fragila.

     Aceasta este povestea unei calatorii initiatice si incredibile, in care viata o ia de multe ori pe carari nebanuite, dar la finalul carora Venetia te va astepta la intalnire.

      Familia Chamodots va va cuceri instant, cu excentricitatile si amuzamentul pe care il starneste. Este o familie in care oricine se poate regasi, irezistibila.

      "Chemarea Venetiei" va aduce un strop de joie de vivre, fiind un film voios, ca promisiunea unei vacante.

     Filmele din catalogul platformei de streaming online pot fi daruite celor dragi cu un card cadou pe care il puteti incarca cu orice suma doriti.

 

     Mai mult, in perioada Sarbatorilor de iarna, pe platforma veti regasi pachete tematice la un pret redus, precum pachetul tematic de Craciun, care contine feericul balet "Spargatorul de nuci" (Royal Opera House), comedia franceza  "A-nnebunit bunica", animatiile dublate in limba romana "Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca", "Marea Bulgareala" si "Marea bulgareala 2 - Supercursa saniutelor".

 

HAPPYCINEMA este al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala si este un brand construit cu un capital 100% romanesc. Cinematografele din Bucuresti, Bacau, Buzau, Bistrita, Alexandria sunt temporar inchise, acestea isi vor relua activitatea in functie de reglementarile impuse de autoritati.  Planul de extindere al retelei de cinematografe nu va fi afectat, urmand ca in viitorul apropiat sa se inaugureze Happy Cinema Slobozia si Happy Cinema in Colosseum Mall din Bucuresti.

0 comentarii3157 vizualizări22 decembrie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0