Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 16 Septembrie 2021 - 14587
Superproductia SPUTNIK, din 30 iulie in cinematografele din toata tara.

"SPUTNIK are sensibilitatea lui [Andrei] Tarkovsky, dar si furia si aspectele thriller ale lui Ridley Scott." Tim Cogshell, Film Week

 Thriller-ul SF SPUTNIK va rula din 30 iulie in cinematografele din toata tara.

 

Cand o misiune spatiala sovietica revine pe Pamant, nava se defecteaza si doar unul dintre cosmonauti supravietuieste. Acesta este tinut sub paza intr-o unitate militara si incepe sa se comporte intr-un mod straniu. O fiinta traieste in corpul lui Konstantin, iar colonelul Semiradov apeleaza la Tatiana Klimova (Oksana Akinshina - "Lilya 4-ever" si "Suprematia lui Bourne"), un controversat psiholog, pentru a separa extraterestrul de gazda sa.

Simbiot sau parazit?, se intreaba Tatiana, iar in curand descopera lucrurile macabre care se intampla in unitatea militara si adevaratele intentii ale colonelului Semiradov, care vrea sa transforme creatura intr-o arma pe care sa o poata manui dupa bunul plac. Iar nici un pret nu e prea mare, nici chiar viata unor oameni pe care colonelul ii considera paraziti ai societatii si pe care nu ezita sa ii dea de mancare extraterestrului.

Tatiana afla in acelasi timp secretele lui Konstantin, erou al Uniunii Sovietice. Acesta a preferat sa isi paraseasca fiul intr-un orfelinat decat sa renunte la visul sau de a merge in spatiu. Sa fie creatura care traieste acum in el o pedeapsa pentru ambitia lui fara margini?

SPUTNIK este un thriller SF care va tine spectatorii cu sufletul la gura, dar si un fin film psihologic despre teama, ambitie si dorinta, extraterestrul devenind o metafora multifatetata pentru monstrul din noi insine.

Lungmetrajul de debut al lui Egor Abramenko are toate sansele sa devina un clasic al genului.

Trailerul poate fi vizionat aici: https://bit.ly/3xhLvw9

Cinematografele in care va rula SPUTNIK sunt: reteaua HAPPYCINEMA (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bistrita, Bacau, Vaslui si Botosani), Movieplex Bucuresti, Hollywood Multiplex Bucuresti, Cineplexx Baneasa, Cineplexx Titan, Cinema One Brasov, Cinema One Satu Mare, Cinema Trivale din Pitesti, Cinema Carpati din Sinaia, Cinema Ateneu din Iasi, Cinema Palace Oradea, Cinema Victoria din Cluj-Napoca, CineGold Sibiu, Cinema Arta Sibiu, Cinema Patria Craiova, Cinema Arta Targu-Mures, Cinema Europa Bucuresti si Centrul Cultural Dacia Bistrita.

Filmul este distribuit de HAPPYCINEMA.

 

0 comentarii2499 vizualizări28 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0