Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Secretul lui Zorillo, prima parodie cinematografica romaneasca, in exclusivitate la Happy Cinema.

Supercomedia Secretul lui Zorillo, cu Varu Sandel, Alin Panc, Iulian Ilinca (a.k.a. Frankfurt) si Cosmin Selesi in rolurile principale, este din 8 martie in avanpremiera doar in reteaua Happy Cinema.  Secretul lui Zorillo ne poarta in vremuri imemoriale, cand dacii sunt amenintati de invazia romana. Condusi de insusi Zamolxis, dacii pun la punct ultimele pregatiri pentru planul lor secret, care ar putea schimba soarta lumii. E vorba de calatoria spre jumatatea intunecata a lunii, unde ar trebui sa puna mana pe cristalul eteric. Dar lansarea navetei prin programul lor spatial mai are nevoie de ceva: capturarea unei fiinte ce poarta vibratia magica secreta, si anume parsul argintiu tarcat cu blana scurta, care isi face aparitia doar o data pe an, intr-o noapte de vara cu luna plina. Curajosii Zorillo, Zdrelos si Bezmetis primesc misiunea sa prinda parsul, doar ca cei trei eroi se vor lovi de o multime de obstacole.

 Premiera nationala a filmului va avea loc pe 22 aprilie, dar de ce sa astepti pana atunci sa afli daca cei trei eroi isi vor indeplini misiunea? Proiectii in mare secret si in exclusivitate vor avea loc in reteaua Happy Cinema pe 8, 24 si 31 martie si pe 7 si 14 aprilie.

 In film mai joaca Dorian Popa, Laura Cosoi, Lora, Florin Busuioc, Gabriel Coveseanu, Dana Savuica si multi altii.

 

Program & bilete: www.happycinema.ro

 

In plus, pe www.play.happycinema.ro poti viziona GRATUIT Zorillo - Za Bighining,

prequel-ul* supercomediei Secretul lui Zorillo!

*prequel = cuvant de origine dacica, insemnand "inainte de".

 

HAPPYCINEMA este a doua retea de cineplex-uri din Romania dupa numarul de locatii, fiind prezent in 8 orase (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bacau, Bistritia, Botosani si Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat in 2020 propria platforma de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

 

0 comentarii777 vizualizări09 martie 2022




rss 2.0
rss 2.0