Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Eveniment de marca la ROMBAT - Simone Tempestini a fost prezent la Bistrita.

Singurul producator de baterii 360° din Romania, ROMBAT, a invitat presa locala si angajatii sa fie alaturi de Campionul National absolut de Raliu - Simone Tempestini cu ocazia vizitei oficiale la ROMBAT, astazi 12 decembrie 2022 la Bistrita.

  Evenimentul a marcat totodata finalizarea lucrarilor de renovare a cladirii administrative si deschiderea salii sportive, respectiv a cantinei pe care compania ROMBAT o pune la dispozitia angajatilor sai pentru a oferi un mediu de lucru cat mai atragator.

 "Angajatii sunt resursa cea mai de valoare a unei companii. Scopul ROMBAT este sa construim un loc de munca in care fiecare angajat sa se simta motivat sa isi atinga potentialul, devenind cea mai buna versiune a lui si sa oferim oportunitati reale de dezvoltare profesionala in cadrul companiei ROMBAT. Investim continuu in cresterea si dezvoltarea angajatilor nostri pentru a stimula performanta si pentru a intelege, in acelasi timp, aspiratiile angajatilor, astfel incat sa putem oferi oportunitati de instruire, invatare si perfectionare personalizate pentru a le cultiva si dezvolta talentul cheie."  ALIN IOANES - Director General Rombat Bistrita.

  In cadrul evenimentului inaugural a fost o oportunitate de a vizita cladirea administrativa alaturi de ambasadorul ROMBAT, Simone Tempestini precum si de a participa la demonstratia cu masina de raliu pe care campionul a pregatit-o cu ocazia vizitei sale la ROMBAT.

 Programul a cuprins primirea lui Simone, poza de grup la intrarea in cladirea administrativa, vizita la cladirea administrativa, sala de sport, cantina, discursul Alin I. si Simone T. dar si prezentarea masinii de curse, demonstratie auto, poze/autografe.

 

Evenimentul a fost dedicat angajatilor ROMBAT si presei locale .

0 comentarii4067 vizualizări12 decembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0