Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 01 Mai 2024 - 14587
Cel mai mare balaur din Europa este in Muntii Apuseni, pe Muntele Basmelor de la Buscat (jud. Cluj).

Parcul de amuzament isi va deschide portile in weekendul 13-14 aprilie 2024.  Temperaturile ridicate din termometre au grabit deschiderea sezonului pe Muntele Basmelor, din localitatea Baisoara (jud. Cluj), care isi va deschide portile in weekendul 13-14 aprilie 2024. In parcul aflat la doar 55 de km de municipiul Cluj-Napoca, si care se intinde pe o suprafata de 37 de hectare, copiii si parintii vor putea explora un spatiu generos unde se impleteste magia povestilor si a basmelor cu spiritul de aventura, totul pentru a crea o experienta de neuitat pentru cei mici si familiile lor. Organizatorii anunta ca restaurantul Cota 1600 va fi deschis pe perioada de functionare a parcului. Parcarea va fi gratuita pentru vizitatori.

 Parcul de amuzament a fost amenajat in cadrul domeniului schiabil Buscat, in Muntii Apuseni, la 1.677 m altitudine. Aici, copiii vor fi intampinati de personaje de basm, precum balauri, cel mai mare dragon din Romania (5 m inaltime), giganti, yeti (3 m inaltime), sapte dinozauri, unicorni si multe altele, toate pregatite pentru a-i transpune in lumea captivanta a basmelor. De altfel, Muntele Basmelor este singurul parc de amuzament din Romania unde pot fi gasite personajele fantastice din basmele si povestile copilariei.

 

 

"Deschidem parcul cu sase saptamani mai devreme decat in 2023. Anul trecut, pe vremea asta, se schia la Buscat. Acum, micii aventurieri se pot bucura din plin de un parc de amuzament in aer liber. La fel ca in cazul domeniului schiabil, si in parc facem anual investitii astfel incat sa fie cat mai interesant si educativ pentru turisti",  spune Iancu Serbanescu, administratorul parcului.

 

Parcul dispune de ateliere interactive, casute in copaci, tobogane, jocuri pe parcursul unui traseu montan de 2.5 km, toate proiectate special pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Intreg traseul este presarat cu peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create in Romania, de pana la 7 m inaltime. Aceste personaje sunt prezentate intr-un mod interactiv, cu accent pe descoperire si aventura, oferindu-le copiilor sansa de a-si folosi imaginatia si creativitatea intr-o atmosfera distractiva si relaxanta.

 

"Acest proiect este intr-o continua dezvoltare. Le pregatim copiilor pentru aceasta vara o multime de surprize. Daca in iarna am avut mii de copii pe partiile de schi de la Buscat, ne asteptam ca si vara aceasta sa avem mii de copii, insotiti de familiile lor, care sa se bucure de drumetii, de peisaje si de surprizele pe care le-am pregatit pentru ei, pe Muntele Basmelor", adauga Iancu Serbanescu.

 

Organizatorii apreciaza ca durata de parcurgere a traseului variaza intre 2 si 4 ore, in functie de abilitatile si conditia fizica a fiecarui participant.

 

Program de functionare Muntele Basmelor:

?      Vineri - Duminica: 10:00 - 19:00;

?      In timpul saptamanii: acces pentru grupuri organizate, pe baza de programare.

?      Parcul de amuzament "Muntele Basmelor" va fi deschis anul acesta din aprilie pana in octombrie.

 

Pretul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulti si 40 de lei pentru copiii cu varsta pana la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, insa trebuie permanent insotiti si supravegheati de un adult. Biletele  pot fi cumparate online, de pe site, sau de la chioscul de bilete de la intrarea in parc.

 

 Buscat Resort este un complex turistic situat in inima Transilvaniei, in apropierea municipiului Cluj-Napoca. Resortul ofera o varietate de activitati recreative si sportive atat in sezonul de iarna, cat si in cel de vara, incluzand schi, snowboard, ciclism, hiking si multe altele. Parcul Muntele Basmelor este o completare a ofertei diverse pe care acest complex o pune la dispozitia vizitatorilor sai.

 

Organizator: Spotlights

Gazda: Buscat Resort Baisoara

Partener media: Kiss FM

 

Contact:

Iancu Serbanescu

Tel: 0733 336 553

Email: contact@muntelebasmelor.ro

Site: www.muntelebasmelor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/muntelebasmelor

Instagram: https://www.instagram.com/muntelebasmelor

 

 

0 comentarii2058 vizualizări11 aprilie 2024




rss 2.0
rss 2.0