Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1820 vizitatori azi
Procesul de emitere a facturilor de gaze naturale a fost decalat.

 E.ON Energie Romania informeaza ca procesul de emitere a facturilor de gaze naturale a fost decalat si astfel o parte a clientilor urmeaza sa primeasca facturile in luna decembrie a.c. cu intarziere de aproape doua saptamani.

 Intrucat sunt situatii in care autoritatile locale nu au transmis la timp bazele de date cu persoanele care beneficiaza de ajutoare de incalzire si cuantumul acestora, facturile nu vor include, in aceste cazuri, ajutoarele de incalzire.

 Situatia urmeaza sa fie remediata de indata ce institutiile responsabile vor trimite companiei noastre bazele de date. Astfel, beneficiarii ajutoarelor de incalzire aflati in aceasta situatie sunt rugati sa astepte, deoarece compania va reemite facturile care vor contine si ajutorul de incalzire, facturile initiale urmand sa fie anulate. 

 Precizam ca decalajul in emiterea facturilor  nu va influenta in niciun fel termenele de plata ale acestora, scadenta la plata a facturii pentru consumatorii casnici fiind 30 de zile de la data emiterii. Reamintim ca in plus, pe langa cele 30 de zile, consumatorii mai beneficiaza si de o perioada de gratie de 15 zile de la data scadentei facturii in care pot achita factura fara percepere de penalitati.

 Regretam eventualul disconfort creat si multumim clientilor pentru comportamentul responsabil pe care il manifesta in legatura cu plata facturilor de gaze naturale.

 

Departamentul de Comunicare Corporatista

E.ON Romania                                 

0 comentarii1988 vizualizări28 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0