Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1784 vizitatori azi
Noul Cod Civil dezbatut joi la Bistrita de specialisti.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in colaborare cu  Societatea Civila de Avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), organizeaza in data de 7 DECEMBRIE 2011, intre orele 10.00-15.30, seminarul cu tema "Contracte comerciale: aspecte generale conform Noului Cod Civil".

Evenimentul care va avea loc in  Sala "Roma" a Centrului de Conferinte din cadrul Hotelului Metropolis, Bistrita, se adreseaza in primul rand, specialistilor din domeniul juridic, participarea fiind insa deschisa tuturor celor interesati de tematica abordata.

Prezentarea  va cuprinde: o privire de ansamblu asupra modificarilor aduse de Noul Cod Civil, negocierea si incheierea contractelor - modificari importante aduse de noul Cod, obligatiile comerciale, raspunderea civila, modificari esentiale in materia garantiilor. Seminarul va cuprinde si o sesiune de intrebari si raspunsuri pe marginea prezentarilor.

Relatii suplimentare se pot obtine de la: Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud -   tel: 0263/230.640, www.cciabn.ro, e-mail: juridic@cciabn.ro.

0 comentarii1932 vizualizări05 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0