Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7536 vizitatori azi
Comunicat TV Bistrita.

Potrivit deciziei asociatului unic al SC Media & Image SRL Bistrita, incepand cu data de 5 ianuarie 2012, administratorul neasociat, Doamna Borsia Dorina, a fost revocata din functie. Drept urmare a acestei situatii, postul de televiziune local TV Bistrita aflat in licenta firmei, revine in administrarea asociatului unic doamna Bratfalean Viluta-Mihaiela, cu aceeasi data.

 Totodata Consiliul de Administratie l-a numit pe domnul Costica Moldovan Director General al TV Bistrita.

 Directorul General comunica tuturor partenerilor ca TV Bistrita va respecta toate intelegerile, obligatiile, contractele care ii revin fara nici o modificare, si ii asigura pe partenerii de afaceri si publicul ca activitatea postului nu va avea nimic de suferit din cauza acestor schimbari.

 Pentru orice problema care ar putea sa apara din cauza celor enumerate mai sus si pe care dorim sa o rezolvam cat mai grabnic, Va rugam sa Va adresati Directorului General al TV Bistrita, domnului Costica Moldovan la telefon 0744598670 sau adresa de e-mail: office@tvbistrita.ro

 

Viluta Mihaiela Bratfalean,

Asociat unic  SC MEDIA & IMAGE SRL

4 commentarii2184 vizualizări06 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0